• Η σαφής συντήρηση θερμότητας ενεργειακού αποδοτική γυαλιού επιπλεόντων σωμάτων ενσωμάτωσε Desiccant
 • Η σαφής συντήρηση θερμότητας ενεργειακού αποδοτική γυαλιού επιπλεόντων σωμάτων ενσωμάτωσε Desiccant
 • Η σαφής συντήρηση θερμότητας ενεργειακού αποδοτική γυαλιού επιπλεόντων σωμάτων ενσωμάτωσε Desiccant
Η σαφής συντήρηση θερμότητας ενεργειακού αποδοτική γυαλιού επιπλεόντων σωμάτων ενσωμάτωσε Desiccant

Η σαφής συντήρηση θερμότητας ενεργειακού αποδοτική γυαλιού επιπλεόντων σωμάτων ενσωμάτωσε Desiccant

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: CHANGSHU ΚΙΝΑ
Μάρκα: SYSEN
Πιστοποίηση: IGCC IGMA

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τεμάχιο
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ισχυρός αντάξιος ξύλινος θάλασσας δημιουργεί με το έγγραφο που παρεμβάλλεται λευκές σελίδες
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000 ΜΉΝΑΣ PIECEC
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών: Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών Προδιαγραφή: Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών
Χρώμα: σαφής, γκρίζος, πράσινος, μπλε, χαλκός Ποιότητα: χρήση κατασκευής, χρήση επίπλων και ούτω καθεξής
Τύπος: Λευκασμένη ύαλος Τεχνική: Σαφές γυαλί, μετριασμένο γυαλί, βαμμένο γυαλί
Υψηλό φως:

θερμικές συνθήκες αποτελεσματική γυαλί

,

μονωμένες επιτροπές γυαλιού

Περιγραφή προϊόντων

σαφής συντήρηση θερμότητας γυαλιού ενεργειακού γυαλιού μίνι, ενσωματωμένο desiccant

 

Η σαφής συντήρηση θερμότητας ενεργειακού αποδοτική γυαλιού επιπλεόντων σωμάτων ενσωμάτωσε Desiccant 0

 

Η εγκατάσταση των παραθύρων που περιέχουν τις energy-efficient διπλές ή τριπλές βερνικωμένες μονάδες παρέχει σε σας πολλά οφέλη:

 • Βελτιώνει τη ενεργειακή αποδοτικότητα του σπιτιού σας
 • Μειώνει το ποσό ενέργειας που χρησιμοποιείτε
 • Σας κερδίζει χρήματα στους λογαριασμούς θέρμανσής σας
 • Αποτελεσματικότερος από την ενιαία τοποθέτηση υαλοπινάκων ή την τυποποιημένη διπλή τοποθέτηση υαλοπινάκων
 • Παρέχει σε σας την ποιότητα και τη διαβεβαίωση που θα αναμένατε από ένα κύριο εμπορικό σήμα
 • Κατασκευασμένος στα υψηλότερα ευρωπαϊκά ποιοτικά πρότυπα
 • Διαθέσιμος από τους εφαρμοστές παραθύρων πανεθνικούς σε μια σειρά των τύπων πλαισίων

Πώς η ενέργεια - τοποθέτηση υαλοπινάκων αποταμίευσης λειτουργεί;

Η θερμότητα ρέει πάντα προς το κρύο. Επομένως, το γυαλί παραθύρων χωρίς ένα επίστρωμα χαμηλός-ε θα απορροφήσει τη θερμότητα από το σπίτι σας και θα την ακτινοβολήσει επάνω στην πιό κρύα εξωτερική επιφάνεια, όπου χάνεται. Το γυαλί χαμηλός-ε έχει ένα ειδικό επίστρωμα που είναι ένα φτωχό θερμαντικό σώμα της θερμότητας και δεν επιτρέπει στη θερμότητα για να μεταφερθεί στο εξωτερικό. Αντ' αυτού, το επίστρωμα χαμηλός-ε απεικονίζει πραγματικά τη θερμότητα πίσω στο δωμάτιό σας.

 • ome της ενέργειας απορροφάται από το γυαλί καθώς περνά μέσω. Η απορροφημένη ενέργεια θερμαίνει το γυαλί. Η ενέργεια που έχει εισαγάγει το ζωτικό χώρο απορροφάται επίσης από τα στοιχεία στο δωμάτιο όπως τα έπιπλα και οι τάπητες. Αυτά τα στοιχεία παίρνουν επίσης θερμαμένα από την ενέργεια.
 • Τα θερμά στοιχεία επανακτινοβολούν την ενέργεια και αυτό περιλαμβάνει τις πυρκαγιές και τα θερμαντικά σώματα μέσα στο δωμάτιο καθώς επίσης και τα θερμαμένα έπιπλα. Αυτή η επανακτινοβολημένη ενέργεια δεν είναι πλέον σύντομη ακτινοβολία κυμάτων έτσι που η ενέργεια ταξιδεύει τώρα πίσω προς το παράθυρο χαμηλός-ε ως μακροχρόνια ακτινοβολία κυμάτων.
 • Το γυαλί χαμηλός-ε δεν αφήνει την πιό μακροχρόνια ακτινοβολία μήκους κύματος να εκπέμψει από την ντυμένη επιφάνεια χαμηλός-ε και είναι ένας αποτελεσματικός ανακλαστήρας. Η ενέργεια που έχει εισαγάγει το δωμάτιο και την ενέργεια θερμότητας που ήταν ήδη παρούσα απεικονίζεται πίσω από το γυαλί χαμηλός-ε. Ακόμη και το γυαλί που θερμάθηκε από την ενέργεια που περνά μέσω του εκπέμπει τη μακροχρόνια ενέργεια κυμάτων και μπορεί να την στείλει σε δύο κατευθύνσεις. Μερικοί στέλνονται έξω στην ατμόσφαιρα και μερικές στο εσωτερικό του κτηρίου.
 • Το αποτέλεσμα είναι ένα ουδέτερο γυαλί εμφάνισης που αφήνει την ενέργεια μέσα και τις βοήθειες να αποτρέψουν τη θερμότητα.

Με την τοποθέτηση του γυαλιού χαμηλός-ε σε μια διπλή ή τριπλή βερνικωμένη μονάδα, οι μεμονωμένες θερμοκρασίες πλακακιών γυαλιού αλλάζουν. Δεδομένου ότι περισσότερη θερμότητα διατηρείται, το εξωτερικό πλακάκι του γυαλιού δεν θερμαίνεται όπως πολύς με τη διαφυγή της ενέργειας και το εσωτερικό πλακάκι κρατά περισσότερη θερμότητα μέσα και γίνεται θερμότερο. Αυτό έχει δύο αποτελέσματα. Υπάρχουν λιγότερο κρύες έλξεις από τη μεταφορά κοντά στα παράθυρα και ο κίνδυνος συμπύκνωσης στο γυαλί μειώνεται. Κατά αυτόν τον τρόπο, η τοποθέτηση υαλοπινάκων χαμηλός-ε όχι μόνο αποτρέπει την απώλεια θερμότητας, αλλά και ενθαρρύνει τη ζεστασιά κατά τη διάρκεια των πιό κρύων μηνών του έτους.

U-αξία της energy-efficient τοποθέτησης υαλοπινάκων

Το ποσοστό στο οποίο το γυαλί διαβιβάζει τη θερμότητα από το κτήριο μετριέται από την u-αξία. Η u-αξία μετριέται σε W/m2K (Watt ανά τετραγωνικό μέτρο ανά διαφορά θερμοκρασίας του Kelvin). Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός, τόσο μεγαλύτερη η απώλεια θερμότητας.

Παράδειγμα της αποταμίευσης απώλειας θερμότητας

Εάν να έχοντας ένα σπίτι που έχει 20m2 του γυαλιού και της u-αξίας του είναι 5,8 (ενιαία τοποθέτηση υαλοπινάκων) και είναι 10 βαθμοί πιό κρύο εξωτερικό από το εσωτερικό έπειτα που θα χάνετε 1160 Watt (=5.8 Χ 20 X 10). Αυτό είναι ένα ποσοστό απώλειας μεγαλύτερο από ένα BAR σε μια ηλεκτρική πυρκαγιά. Με την αντικατάσταση του γυαλιού με ένα προϊόν χαμηλός-ε η u-αξία να γίνει 1,5 έτσι τώρα μόνο χάνετε 300 Watt (σχεδόν ένα τέταρτο της απώλειας θερμότητας).

Η βελτιωμένη αδιαβροχοποίηση σφραγίδων και σχεδίων παραθύρων θα βελτιώσει επίσης τις γενικές ιδιότητες μόνωσης της αποταμίευσης παραθύρων ακόμα περισσότερη ενέργεια. Η άλλη πτυχή της ενεργειακής αποδοτικότητας είναι η δυνατότητα του γυαλιού να διαβιβαστεί η θερμότητα. Η u-αξία της ιδιοκτησίας και του ποσοστού στις οποίες η θερμότητα επιτρέπεται στο κτήριο είναι μια πιό λεπτομερής αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας του γυαλιού. Η συνολική μετάδοση του γυαλιού (ή σωστότερα η συνολική μετάδοση ή g-value ηλιακής θερμότητας) είναι η αξία που δίνεται στο γυαλί. Όσο υψηλότερος ο αριθμός ο καλύτερος για το κέρδος της θερμότητας που είναι ο στόχος στις περισσότερες εσωτερικές καταστάσεις. Οι τύποι γυαλιού χαμηλός-ε μπορούν να συγκριθούν χρησιμοποιώντας την u-αξία και g-value.

Σκίαση του συντελεστή

Ένα άλλο μέτρο που χρησιμοποιείται για τη σύγκριση των τύπων γυαλιού χαμηλός-ε είναι ο σκιάζοντας συντελεστής. Σκιάζοντας τους συντελεστές συγκρίνετε τις ιδιότητες μετάδοσης ηλιακής θερμότητας του γυαλιού κοντά απότομα και μακροχρόνια μήκη κύματος. Το ποσοστό της ενέργειας που κάθε γυαλί επιτρέπει κατευθείαν συγκρίνεται πίσω σε ένα τυποποιημένο λεπτό κομμάτι του σαφούς γυαλιού με τις γνωστές ιδιότητες. Σκιάζοντας τους συντελεστές δίνεται για τη σύντομη ενέργεια κυμάτων, τη μακροχρόνια ενέργεια κυμάτων και τα δύο που συνδυάζονται στο συνολικό σκιάζοντας συντελεστή. Ένα γυαλί με ένα σχετικά υψηλό μακροχρόνιο κύμα που σκιάζει το συντελεστή θα έχει απορροφήσει πολλή ενέργεια και θα την επανακτινοβολεί στο κτήριο. Είναι πιθανό να είναι ένα χρωματισμένο, απορροφώντας ιδιαίτερα γυαλί. Αυτές οι πληροφορίες είναι ιδιαίτερου ενδιαφέροντος στους αρχιτέκτονες και τους μηχανικούς επίσης θέρμανσης και εξαερισμού, δεδομένου ότι μπορούν να υπολογίσουν τα θερμαντικά και δροσίζοντας φορτία για ένα κτήριο όταν ξέρουν πόση ενέργεια είτε θα έρθει κατευθείαν είτε θα δραπετεύσει από ένα κτήριο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Η σαφής συντήρηση θερμότητας ενεργειακού αποδοτική γυαλιού επιπλεόντων σωμάτων ενσωμάτωσε Desiccant θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.