• Σαφές μονωμένο ενεργειακό αποδοτικό γυαλί προστασίας του περιβάλλοντος για τα κρύα κλίματα
  • Σαφές μονωμένο ενεργειακό αποδοτικό γυαλί προστασίας του περιβάλλοντος για τα κρύα κλίματα
Σαφές μονωμένο ενεργειακό αποδοτικό γυαλί προστασίας του περιβάλλοντος για τα κρύα κλίματα

Σαφές μονωμένο ενεργειακό αποδοτικό γυαλί προστασίας του περιβάλλοντος για τα κρύα κλίματα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: CHANGSHU ΚΙΝΑ
Μάρκα: SYSEN
Πιστοποίηση: IGCC IGMA

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τεμάχιο
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ισχυρός αντάξιος ξύλινος θάλασσας δημιουργεί με το έγγραφο που παρεμβάλλεται λευκές σελίδες
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000 ΜΉΝΑΣ PIECEC
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Δομή: Κοίλος, στερεό Ποιότητα: Temperable
Χρώμα: σαφής, γκρίζος, πράσινος, μπλε, χαλκός Ποιότητα: χρήση κατασκευής, χρήση επίπλων και ούτω καθεξής
Τύπος: Λευκασμένη ύαλος Τεχνική: Σαφές γυαλί, μετριασμένο γυαλί, βαμμένο γυαλί
Υψηλό φως:

Ενέργεια - γυαλί αποταμίευσης

,

θερμικές συνθήκες αποτελεσματική γυαλί

Περιγραφή προϊόντων

αποταμίευσης μονωμένη ενέργεια θερμική μόνωση γυαλιού γυαλιού χαμηλός-ε αλεξίσφαιρη

 

Το μονώνοντας γυαλί είναι κατασκευασμένο προϊόν γυαλιού που διαμορφώνεται με το χωρισμό ενός διαστήματος με δύο ή περισσότερα φύλλα γυαλιού με τη χρησιμοποίηση ενός πλάτους κουρτινών από μια ζώνη αλουμινίου που έχει το εσωτερικό γεμισμένο με το αποτελεσματικό μοριακό κόσκινο ως απορροφητικό και έπειτα που διευθύνει να κολλήσει με μια υψηλής αντοχής γόμμα σφραγίδων. μια διπλή σφράγιση πρέπει να υιοθετηθεί προκειμένου να εγγυηθεί η απόδοση της μόνωσης του γυαλιού, η πρώτη σφράγιση χρησιμοποιεί το chlorobutyl, η δεύτερη σφράγιση είναι κόλλα πολυσουλφιδίων ή δομική σφραγίζοντας κόλλα σιλικόνης και μπορεί να επιλεχτεί από τον τρόπο εγκατάστασης του πελάτη.

Θερμική απόδοση

Η απόδοση μόνωσης θερμότητας της μόνωσης του γυαλιού είναι σχετικά ιδανική μεταξύ αυτήν την περίοδο όλων των βαθιών επεξεργασμένων προϊόντων γυαλιού και είναι σε θέση να μειώσει την αξία του γυαλιού του U αποτελεσματικά .such συντελεστή μεταφοράς θερμότητας μπορεί πολύ να μειώσει το συντελεστή μεταφοράς θερμότητας σε έναν υψηλό βαθμό που χρεώνεται μιά φορά με ένα αδρανές αέριο όπως το αέριο νέου, αργού και ηλίου.

Υγιής μόνωση

Γενικά, το μονώνοντας γυαλί μπορεί να μειώσει το θορυβώδη από περίπου 30 ντεσιμπέλ και χρεωμένος μιά φορά με ένα αδρανές αέριο, που μονώνει το γυαλί μπορεί περαιτέρω να μειώσει το θορυβώδη στην προηγούμενη βάση από περίπου 5 ντεσιμπέλ.

Κανένα να δροσίσει στις χαμηλές θερμοκρασίες

Αρκετός στεγνωτήρας συμπληρώνεται τους φραγμούς πλήκτρων διαστήματος, το γυαλί μόνωσης μπορεί αποτελεσματικά να απορροφήσει το υδρατμό η μονώνοντας κοιλότητα γυαλιού s και αυτή είναι πιθανό να διαπεράσει από το εξωτερικό ώστε να εξασφαλίσει ότι μια απολύτως ξήρανση στη μονώνοντας κοιλότητα γυαλιού με αυτόν τον τρόπο αποφεύγει να δροσίσει.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Χρησιμοποιείται ευρέως στα διαφορετικά είδη πορτών και παραθύρων τοίχων κουρτινών κτηρίων, εσωτερικών χωρισμάτων και εσωτερικών ψυκτήρων.

ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Τα προϊόντα μπορούν να συνδυαστούν τυχαία από το διαφανές γυαλί, το κύριο χρωματισμένο σώμα γυαλί, το μετριασμένο γυαλί, το ντυμένο γυαλί, το γυαλί χαμηλός-ε, το γυαλί σάντουιτς, το βερνικωμένο γυαλί κ.λπ.

 

Σαφές μονωμένο ενεργειακό αποδοτικό γυαλί προστασίας του περιβάλλοντος για τα κρύα κλίματα 0

Τι είναι διπλό βερνικωμένο γυαλί παραθύρων;

Μια μονωμένη μονάδα το (IGU) γυαλιού συνδυάζει τα πολλαπλάσια πλακάκια γυαλιού σε ένα ενιαίο σύστημα παραθύρων. Το περισσότερο IGUs είναι διπλό που βερνικώνεται (δύο πλακάκια του γυαλιού) με τρία πλακάκια (τριπλή τοποθέτηση υαλοπινάκων) ή περισσότερο να γίνει πιό κοινό οφειλόμενο στα υψηλότερα ενεργειακά κόστη. Τα πλακάκια του γυαλιού σε IGUs χωρίζονται από ένα πλήκτρο διαστήματος και ένα ακόμα στρώμα του αέρα ή του αερίου. Το γυαλί εναρμονίζονται έπειτα στα πλαίσια παραθύρων, το οποίο γίνεται ευρύτερο για να προσαρμόσει τα δύο πλακάκια.

 

 

Τα οφέλη της διπλής τοποθέτησης υαλοπινάκων

Βερνικωμένα τα διπλάσιο παράθυρα είναι μια ιδανική ενεργειακή αποδοτική επιλογή με το προστιθέμενο όφελος το θόρυβο. Το σφραγισμένο κενό αέρα μεταξύ των δύο πλακακιών ενεργεί ως προστιθέμενο στρώμα της μόνωσης. Αυτή η προστιθέμενη θερμική αντίσταση μειώνει το ποσό θερμότητας που δραπετεύει το χειμώνα και κρατά το σπίτι σας σε μια πιό άνετη θερμοκρασία. Η διπλή τοποθέτηση υαλοπινάκων έχει την αντίστροφη επίδραση το καλοκαίρι, που αποτρέπει την ανεπιθύμητη θερμότητα από να μπει σε το σπίτι. Αυτή η πρόσθετη μόνωση ελαττώνει την εμπιστοσύνη σας στις τεχνητά θερμάστρες και τα κλιματιστικά μηχανήματα και μπορεί τελικά να μειώσει τα ενεργειακά κόστη σας.

Όταν είστε στενοί σε ένα παράθυρο, η άνεσή σας επηρεάζεται επίσης από τη θερμοκρασία του γυαλιού. Με τη διπλή τοποθέτηση υαλοπινάκων είναι σκληρότερο για την ανεπιθύμητη εξωτερική θερμοκρασία να μεταφέρει κατευθείαν, αφήνοντας το εσωτερικό πλακάκι κοντά στη θερμοκρασία δωματίου. Η διπλή τοποθέτηση υαλοπινάκων μειώνει επίσης τη συμπύκνωση που μπορεί να οδηγήσει στον ανθυγειινό σχηματισμό της φόρμας.

Η σφραγισμένη διπλή τοποθέτηση υαλοπινάκων είναι αποτελεσματική στη μείωση του μέσου στα παράσιτα υψηλής συχνότητας όπως η ανθρώπινη φωνή. Μια διαφορά στο πάχος γυαλιού μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών πλακακιών θα βελτιώσει την υγιή μείωση ακόμα περαιτέρω.

Βερνικωμένα τα διπλάσιο παράθυρα θεωρούνται ασφαλέστερη επιλογή όταν συγκρίνεται με τα τυποποιημένα ενιαία παράθυρα πλακακιών. Δύο φύλλα του γυαλιού είναι πολύ πιό δύσκολα να σπάσουν από το ένα και για ακόμα τη μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείτε να διευκρινίσετε το ή τοποθετημένο σε στρώματα γυαλί.

 

Τι να ψάξει

Ποσό διαστήματος μεταξύ των πλακακιών

Το χαρακτηριστικό διάστημα μεταξύ των πλακακιών κυμαίνεται από 6mm ως 20mm. Ένα ελάχιστο διάστημα 12mm συστήνεται για τη βέλτιστη θερμική απόδοση. Εναλλακτικά, για τον καλό ακουστικό έλεγχο και για να μειώσει το χαμηλής συχνότητας θόρυβο όπως η κυκλοφορία και τα αεροσκάφη, το βέλτιστο κενό αέρα που συστήνεται είναι 150mm ή. Σημειώστε ότι τέτοια μεγάλα χάσματα επιτρέπουν στη μεταφορά για να εμφανιστούν μεταξύ των πλακακιών και να μειώσουν την απόδοση μόνωσης.

 

Energy-efficient χαμηλά γυαλί
 
Εφαρμογή Οριζόντια μετριασμένος Παχιά ness (χιλ.) Ανοχή (χιλ.) Κλίση που μετριάζεται (χιλ.)
Λ. (χιλ.) Max (χιλ.)
Ειδική επιτροπή γυαλιού 50 X 50 250 X 250 2 - 8 ±0.2  

Γυαλί εγχώριων συσκευών

Γυαλί ντους

Γυαλί επίπλων

150 X 150 1500 X 4000 2.85 - 12 ±0.5 ή ±1 Τόξο: ≤500 R≥350 Thickness≥4mm L≤2000
Τόξο: ≤1000 R≥450 Thickness≥4mm L≤2000
Τόξο: ≤600 R≥350 Thickness≥2.85mm L≤1500
Αρχιτεκτονικό γυαλί 300x300 2440x5480mm 3 - 19

±1 ή ±2

Ή ±3

Πάχος: 5 ή 6mm R≥1000
Πάχος: 812mm R≥1500
Πάχος: 1519mm R≥2000

 

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Σαφές μονωμένο ενεργειακό αποδοτικό γυαλί προστασίας του περιβάλλοντος για τα κρύα κλίματα θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.