• Τυφώνας - ανθεκτικό διακοσμητικό γυαλί επιτροπής για τη χρήση διαμερισμάτων ή σπιτιών
  • Τυφώνας - ανθεκτικό διακοσμητικό γυαλί επιτροπής για τη χρήση διαμερισμάτων ή σπιτιών
  • Τυφώνας - ανθεκτικό διακοσμητικό γυαλί επιτροπής για τη χρήση διαμερισμάτων ή σπιτιών
  • Τυφώνας - ανθεκτικό διακοσμητικό γυαλί επιτροπής για τη χρήση διαμερισμάτων ή σπιτιών
Τυφώνας - ανθεκτικό διακοσμητικό γυαλί επιτροπής για τη χρήση διαμερισμάτων ή σπιτιών

Τυφώνας - ανθεκτικό διακοσμητικό γυαλί επιτροπής για τη χρήση διαμερισμάτων ή σπιτιών

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: CHANGSHU ΚΙΝΑ
Μάρκα: SYSEN
Πιστοποίηση: IGCC IGMA
Αριθμό μοντέλου: S026

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τεμάχιο
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κόντρα πλακέ συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: μήνας 8000 κομματιού
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

συσκευασία: Ξύλινα συσκευασίας Χρήση: Χρήση διαμερισμάτων ή σπιτιών
Στυλ: Σύγχρονες Όνομα Προϊόντος: Συρόμενη πόρτα γυαλιού διακοσμητική
εφαρμογή: κτίριο Πιστοποίηση: IGCC IGMA
Επιχειρήσεις Τύπος: κατασκευαστής Τύπος γραφείου τοίχων: Γραφεία τοίχων γωνιών, διπλάσιο
Υψηλό φως:

Διακοσμητικές επιτροπές γυαλιού

,

Αρχιτεκτονικές επιτροπές γυαλιού

Περιγραφή προϊόντων

Τυφώνας - ανθεκτικό διακοσμητικό γυαλί επιτροπής για τη χρήση διαμερισμάτων ή σπιτιών

 

Τυφώνας - ανθεκτικό διακοσμητικό γυαλί επιτροπής για τη χρήση διαμερισμάτων ή σπιτιών

 

Γιατί το διακοσμητικό γυαλί πορτών είναι η τέλεια τακτοποίηση για το σπίτι σας

Όλοι ακούμε τον όρο «έκκληση συγκρατήσεων» που ρίχνεται γύρω όταν τα σπίτια μας, αλλά γιατί εξισώνει το θέμα; Πειράζει επειδή όταν είναι χρόνος να πωληθεί η ταπεινή διανομή σας, η περισσότερη έκκληση συγκρατήσεων που έχει, ο καλύτερος. Με απλά λόγια, η έκκληση συγκρατήσεων αυξάνει την αξία του σπιτιού σας.

Η μπροστινή πόρτα σας είναι τεράστιος συνεισφέρων στην έκκληση συγκρατήσεων του σπιτιού σας. Για να μην αναφέρει, είναι το πρώτο πράγμα που την οι φιλοξενούμενοι βλέπουν κατά επίσκεψη του σπιτιού σας. Εάν διαπιστώνετε ότι η τρέχουσα πόρτα σας καταρρέει και δεν κάνει τίποτα για να βοηθήσει την έκκληση συγκρατήσεων του σπιτιού σας, μπορεί να είναι χρόνος για μια πόρτα εισόδων αντικατάστασης.

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που μπορείτε να προσθέσετε στην πόρτα εισόδων σας που θα αυξήσει την έκκληση συγκρατήσεών της – ένα από τα που είναι διακοσμητικό γυαλί πορτών. Μάθετε όλων για το διακοσμητικό γυαλί και γιατί πρέπει να το ενσωματώσετε στο σχέδιο του σπιτιού σας.

Το θέμα της τοποθέτησης υαλοπινάκων περιλαμβάνει πολλές πτυχές, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας ακτινοβολίας (μετάδοση θερμότητας), την ελαφριά μετάδοση, την αξία μόνωσης, την πρόληψη διαρροών, την αέρας-αντίσταση, την ακουστική, τις στεγανωτικές ουσίες, και τις αρχιτεκτονικές εκτιμήσεις.

 

Τυφώνας - ανθεκτικό διακοσμητικό γυαλί επιτροπής για τη χρήση διαμερισμάτων ή σπιτιών 0Τυφώνας - ανθεκτικό διακοσμητικό γυαλί επιτροπής για τη χρήση διαμερισμάτων ή σπιτιών 1Τυφώνας - ανθεκτικό διακοσμητικό γυαλί επιτροπής για τη χρήση διαμερισμάτων ή σπιτιών 2

Γυαλί μυστικότητας

Το σαφές γυαλί δίνει στην πόρτα εισόδων σας έναν κλασικό και γυαλισμένος φανείτε αλλά είναι λιγότερο επιθυμητός από την άποψη της μυστικότητας. Εάν η μυστικότητα είναι τι είστε μετά από, το σαφές γυαλί δεν είναι η επιλογή για σας. Αυτός είναι όπου το διακοσμητικό γυαλί πορτών μπαίνει – πιο συγκεκριμένα παγωμένο και αδιαφανές γυαλί.

Το παγωμένο γυαλί θολώνει το εσωτερικό και το εξωτερικό που δεν επιτρέπει στους ανθρώπους για να δει στο σπίτι σας αλλά ακόμα επιτρέπει το φως του ήλιου κατευθείαν. Εάν δεν είστε ένας ανεμιστήρας για το πώς το παγωμένο γυαλί κοιτάζει, υπάρχουν άλλες αδιαφανείς επιλογές γυαλιού που επίσης μπορούν να φέρουν τον πρόσθετο χαρακτήρα στην πόρτα εισόδων σας.

Οφέλη του διακοσμητικού γυαλιού πορτών

Κανένα θέμα με το οποίο ο τύπος γυαλιού εσείς πηγαίνει, όλοι παρέχουν τα παρόμοια οφέλη.

Προσαρμογή

Είστε ένας ανεμιστήρας του χρώματος; Σε αυτή την περίπτωση, το έπειτα λεκιασμένο γυαλί πορτών είναι για σας. Θελήστε ένα περίπλοκο σχέδιο αλλά το χρώμα δεν είναι το φλυτζάνι τσαγιού σας; Το χαρασμένο γυαλί είναι καλής εφαρμογής σας. Είναι η μυστικότητα η βασική ανησυχία σας; Η λύση για τη μπροστινή πόρτα σας είναι γυαλί μυστικότητας.

Εάν επιλέγετε χαρασμένος, που λεκιάζετε ή γυαλί μυστικότητας, ένα πράγμα ισχύει και για τους τρεις τύπους. Μπορούν να προσαρμοστούν για να ανταποκριθούν στις ανάγκες σχεδίου του σπιτιού σας. Με τον αριθμό απλών και κομψών επιλογών διαθέσιμων, μπορείτε να είστε βέβαιοι να βρείτε ένα σχέδιο που θα λειτουργήσει τέλεια για σας.

Τύποι διακοσμητικών γυαλιών πορτών

Εκεί μερικές μορφές του διακοσμητικού γυαλιού διαθέσιμες. Κάθε τύπος λειτουργεί με τον τρόπο τους να παρέχουν μια μοναδική αφή σε οποιαδήποτε είσοδο.

Χαρασμένο γυαλί

Το χαρασμένο γυαλί είναι ακριβώς αυτό που ηχεί όπως – γυαλί που χαράζει ένα σχέδιο σε το. Το χαρασμένο λόγος γυαλί είναι τόσο δημοφιλές είναι επειδή υπάρχει τόσο πολλή ποικιλία με το. Οι επιλογές σχεδίου είναι ατελείωτες και είστε βέβαιοι να βρείτε κάτι για να εγκαταστήσετε το ύφος του σπιτιού σας.

Δεδομένου ότι το γυαλί είναι κυριολεκτικά χαρασμένο, μπορείτε να αισθανθείτε τα αυλάκια του σχεδίου εάν τρέχετε τα δάχτυλά σας πέρα από το. Εάν μην συμπαθήστε αυτόν, μια από τις άλλες διακοσμητικές επιλογές γυαλιού είναι πιθανώς μια καλύτερη τακτοποίηση για σας.

Λεκιασμένο γυαλί

Επίσης γνωστό ως γυαλί τέχνης, το λεκιασμένο γυαλί ο συνηθέστερα βρίσκεται στις εκκλησίες και τα μουσεία αλλά αυτό δεν πρέπει να σας εκφοβίσει. Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού επιλέγουν αυτήν την διακοσμητική επιλογή γυαλιού πορτών για έναν απλό λόγο – είναι απολύτως όμορφο κανένα θέμα το σχέδιο από την. Το λεκιασμένο γυαλί φέρνει την κομψότητα και το χρώμα σε ένα χαρακτηριστικά τρυπώντας μέρος του εξωτερικού του σπιτιού σας.

Συν, είναι έξοχο ευπροσάρμοστο. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές σχεδίου να εγκατασταθεί εκεί έξω το βλέμμα οποιουδήποτε σπιτιού. Δεδομένου ότι το λεκιασμένο γυαλί συστήνεται για να χρησιμοποιηθεί ως κομμάτι έμφασης, χρησιμοποιείται καλύτερα στη μπροστινή πόρτα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Τυφώνας - ανθεκτικό διακοσμητικό γυαλί επιτροπής για τη χρήση διαμερισμάτων ή σπιτιών θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.