• Σύγχρονο διακοσμητικό παράθυρο Naumburg γυαλιού επιτροπής των ιερών ιπποτών και Virgins
  • Σύγχρονο διακοσμητικό παράθυρο Naumburg γυαλιού επιτροπής των ιερών ιπποτών και Virgins
  • Σύγχρονο διακοσμητικό παράθυρο Naumburg γυαλιού επιτροπής των ιερών ιπποτών και Virgins
  • Σύγχρονο διακοσμητικό παράθυρο Naumburg γυαλιού επιτροπής των ιερών ιπποτών και Virgins
Σύγχρονο διακοσμητικό παράθυρο Naumburg γυαλιού επιτροπής των ιερών ιπποτών και Virgins

Σύγχρονο διακοσμητικό παράθυρο Naumburg γυαλιού επιτροπής των ιερών ιπποτών και Virgins

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: CHANGSHU ΚΙΝΑ
Μάρκα: SYSEN
Πιστοποίηση: IGCC IGMA
Αριθμό μοντέλου: S026

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τεμάχιο
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κόντρα πλακέ συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: μήνας 8000 κομματιού
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

συσκευασία: Ξύλινα συσκευασίας Χρήση: Χρήση διαμερισμάτων ή σπιτιών
Στυλ: Σύγχρονες Όνομα Προϊόντος: Συρόμενη πόρτα γυαλιού διακοσμητική
εφαρμογή: κτίριο όνομα: Διακοσμητικό γυαλί επιτροπής
Επιχειρήσεις Τύπος: κατασκευαστής Τύπος γραφείου τοίχων: Γραφεία τοίχων γωνιών, διπλάσιο
Υψηλό φως:

Διακοσμητικές επιτροπές γυαλιού

,

Αρχιτεκτονικές επιτροπές γυαλιού

Περιγραφή προϊόντων

Σύγχρονο διακοσμητικό παράθυρο Naumburg γυαλιού επιτροπής των ιερών ιπποτών και Virgins

Είναι εμφανές ότι στους πιό πρόσφατους Μεσαίωνες το εργαστήριο του κύριου υαλοπώλη ήταν μια ιδιαίτερα οργανωμένη επιχείρηση, ικανή τις διάφορες κατηγορίες σχεδίων, σύμφωνα με τη δαπάνη οι προστάτες του ήταν έτοιμοι να υποστούν. Αν και ο χορηγός, ο κληρικός ή ο λαϊκός (μη κληρικός), άσκησαν την ιδιαίτερη επιρροή πέρα από την επιλογή του θέματος και τον τρόπο αντιπροσώπευσής του, το τελειωμένο σχέδιο ήταν ουσιαστικά η δημιουργία του κύριου υαλοπώλη. Το τελευταίο ήταν συχνά ένας καλλιτέχνης στο δικαίωμα του, που εκφράζει στην επίσημη γλώσσα της τεχνικής του τις καλλιτεχνικές φιλοδοξίες του χρόνου του.

Το γυαλί χαμηλός-σιδήρου είναι ένας τύπος γυαλιού υψηλός-σαφήνειας που γίνεται από το πυρίτιο με τα πολύ χαμηλά ποσά σιδήρου. Αυτό το χαμηλού επιπέδου ofiron αφαιρεί την πρασινωπός-μπλε απόχρωση που μπορεί να δει ειδικά στα μεγαλύτερα και παχύτερα μεγέθη του γυαλιού. … Το χαμηλό γυαλί σιδήρου χρησιμοποιείται ευρέως στα ηλιακά πλαίσια. Το γυαλί χαμηλός-σιδήρου πωλείται με τα διάφορα εμπορικά σήματα.

Σύγχρονο διακοσμητικό παράθυρο Naumburg γυαλιού επιτροπής των ιερών ιπποτών και Virgins 0Σύγχρονο διακοσμητικό παράθυρο Naumburg γυαλιού επιτροπής των ιερών ιπποτών και Virgins 1

Γυαλί μυστικότητας

Το σαφές γυαλί δίνει στην πόρτα εισόδων σας έναν κλασικό και γυαλισμένος φανείτε αλλά είναι λιγότερο επιθυμητός από την άποψη της μυστικότητας. Εάν η μυστικότητα είναι τι είστε μετά από, το σαφές γυαλί δεν είναι η επιλογή για σας. Αυτός είναι όπου το διακοσμητικό γυαλί πορτών μπαίνει – πιο συγκεκριμένα παγωμένο και αδιαφανές γυαλί.

Το παγωμένο γυαλί θολώνει το εσωτερικό και το εξωτερικό που δεν επιτρέπει στους ανθρώπους για να δει στο σπίτι σας αλλά ακόμα επιτρέπει το φως του ήλιου κατευθείαν. Εάν δεν είστε ένας ανεμιστήρας για το πώς το παγωμένο γυαλί κοιτάζει, υπάρχουν άλλες αδιαφανείς επιλογές γυαλιού που επίσης μπορούν να φέρουν τον πρόσθετο χαρακτήρα στην πόρτα εισόδων σας.

Οφέλη του διακοσμητικού γυαλιού πορτών

Κανένα θέμα με το οποίο ο τύπος γυαλιού εσείς πηγαίνει, όλοι παρέχουν τα παρόμοια οφέλη.

Προσαρμογή

Είστε ένας ανεμιστήρας του χρώματος; Σε αυτή την περίπτωση, το έπειτα λεκιασμένο γυαλί πορτών είναι για σας. Θελήστε ένα περίπλοκο σχέδιο αλλά το χρώμα δεν είναι το φλυτζάνι τσαγιού σας; Το χαρασμένο γυαλί είναι καλής εφαρμογής σας. Είναι η μυστικότητα η βασική ανησυχία σας; Η λύση για τη μπροστινή πόρτα σας είναι γυαλί μυστικότητας.

Εάν επιλέγετε χαρασμένος, που λεκιάζετε ή γυαλί μυστικότητας, ένα πράγμα ισχύει και για τους τρεις τύπους. Μπορούν να προσαρμοστούν για να ανταποκριθούν στις ανάγκες σχεδίου του σπιτιού σας. Με τον αριθμό απλών και κομψών επιλογών διαθέσιμων, μπορείτε να είστε βέβαιοι να βρείτε ένα σχέδιο που θα λειτουργήσει τέλεια για σας.

Τύποι διακοσμητικών γυαλιών πορτών

Εκεί μερικές μορφές του διακοσμητικού γυαλιού διαθέσιμες. Κάθε τύπος λειτουργεί με τον τρόπο τους να παρέχουν μια μοναδική αφή σε οποιαδήποτε είσοδο.

Χαρασμένο γυαλί

Το χαρασμένο γυαλί είναι ακριβώς αυτό που ηχεί όπως – γυαλί που χαράζει ένα σχέδιο σε το. Το χαρασμένο λόγος γυαλί είναι τόσο δημοφιλές είναι επειδή υπάρχει τόσο πολλή ποικιλία με το. Οι επιλογές σχεδίου είναι ατελείωτες και είστε βέβαιοι να βρείτε κάτι για να εγκαταστήσετε το ύφος του σπιτιού σας.

Δεδομένου ότι το γυαλί είναι κυριολεκτικά χαρασμένο, μπορείτε να αισθανθείτε τα αυλάκια του σχεδίου εάν τρέχετε τα δάχτυλά σας πέρα από το. Εάν μην συμπαθήστε αυτόν, μια από τις άλλες διακοσμητικές επιλογές γυαλιού είναι πιθανώς μια καλύτερη τακτοποίηση για σας.

Λεκιασμένο γυαλί

Επίσης γνωστό ως γυαλί τέχνης, το λεκιασμένο γυαλί ο συνηθέστερα βρίσκεται στις εκκλησίες και τα μουσεία αλλά αυτό δεν πρέπει να σας εκφοβίσει. Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού επιλέγουν αυτήν την διακοσμητική επιλογή γυαλιού πορτών για έναν απλό λόγο – είναι απολύτως όμορφο κανένα θέμα το σχέδιο από την. Το λεκιασμένο γυαλί φέρνει την κομψότητα και το χρώμα σε ένα χαρακτηριστικά τρυπώντας μέρος του εξωτερικού του σπιτιού σας.

Συν, είναι έξοχο ευπροσάρμοστο. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές σχεδίου να εγκατασταθεί εκεί έξω το βλέμμα οποιουδήποτε σπιτιού. Δεδομένου ότι το λεκιασμένο γυαλί συστήνεται για να χρησιμοποιηθεί ως κομμάτι έμφασης, χρησιμοποιείται καλύτερα στη μπροστινή πόρτα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Σύγχρονο διακοσμητικό παράθυρο Naumburg γυαλιού επιτροπής των ιερών ιπποτών και Virgins θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.