• Αντιεκθαμβωτικό αεροστεγές πλαστικό πλαίσιο διείσδυσης αέρα για την ενέργεια γυαλιού πορτών αποδοτική
  • Αντιεκθαμβωτικό αεροστεγές πλαστικό πλαίσιο διείσδυσης αέρα για την ενέργεια γυαλιού πορτών αποδοτική
  • Αντιεκθαμβωτικό αεροστεγές πλαστικό πλαίσιο διείσδυσης αέρα για την ενέργεια γυαλιού πορτών αποδοτική
Αντιεκθαμβωτικό αεροστεγές πλαστικό πλαίσιο διείσδυσης αέρα για την ενέργεια γυαλιού πορτών αποδοτική

Αντιεκθαμβωτικό αεροστεγές πλαστικό πλαίσιο διείσδυσης αέρα για την ενέργεια γυαλιού πορτών αποδοτική

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: CHANGSHU ΚΙΝΑ
Μάρκα: SYSEN
Πιστοποίηση: IGCC IGMA

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τεμάχιο
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ισχυρός αντάξιος ξύλινος θάλασσας δημιουργεί με το έγγραφο που παρεμβάλλεται λευκές σελίδες
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000 ΜΉΝΑΣ PIECEC
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Δομή: Κοίλος, στερεό Ποιότητα: Α
Χρώμα: άσπρο χρυσό σιτάρι καλάμων Υλικό: PVC
Τύπος: Πλαστικό πλαίσιο Τεχνική: υλικά σχηματοποίησης εγχύσεων
Υψηλό φως:

πλαίσιο οθόνης παραθύρων PVC

,

πλαίσιο επιτροπής γυαλιού

Περιγραφή προϊόντων

Αντιεκθαμβωτικό αεροστεγές πλαστικό πλαίσιο διείσδυσης αέρα για την ενέργεια γυαλιού πορτών αποδοτική

 
Δεν αισθάνομαι καμία αντίφαση μεταξύ της επιστήμης και της τέχνης. Με αυτήν την επιτροπή, θέλησα να πάρω μακρυά από τις κλασσικές λεκιασμένες ιδέες γυαλιού, και να εκφράσω ένα είδος counterpoint μεταξύ λογικού και του διαισθητικού. Άρχισα με μια γραμμική γεωμετρική ιδέα στο χαμηλότερο τμήμα, το είδος άνετων επαναλήψεων των τετραγώνων και των ορθογωνίων που θα είχαν κάνει το Frank Lloyd Wright ευτυχές. Σκεφτόμουν τα τηλεσκόπια και τα μικροσκόπια και petri τα πιάτα όταν έσυρα τον κύκλο επάνω ανωτέρω. Μερικές από τις ομορφότερες, μυστήριες και επιβλητικές εικόνες των πρόσφατων ετών έχουν προέλθει από τους αστρονόμους, τους βιολόγους και τους φυσικούς. Μέσα στον κύκλο, έσυρα τις γραμμές που αυξάνονται όπως τα tendrils, ή τις σύνθετες επαν-κάμπτοντας μορφές υψηλότερων μαθηματικών. Επέλεξα τα χρώματα που αισθάνονται οργανικά και βιολογικά, και τα θέλησα για να επιπλεύσω στο διάστημα.
 
Οι επιστήμες τεχνών που εξισώνουν viewThe το μοτίβο μιας στρίβοντας κορδέλλας είναι κάτι που δανείστηκα από τους μεγάλους σχεδιαστές Nouveau τέχνης του 19ου αιώνα. Η ιδέα της συνεχούς αλλαγής υπονοείται από το γεγονός ότι κάθε φορά που αναποδογυρίζει η κορδέλλα, αποκαλύπτει ένα νέο χρώμα. Η ενέργεια και η οπτική ορμή των γραμμών μολύβδου είναι επίσης σημαντικές. Μόλις αρχίσει να ακολουθεί το μάτι μια γραμμή, μερικές φορές συνεχίζομαι ότι γραμμή πέρα από το κανονικό τελικό σημείο του σε έναν ψεύτικο μόλυβδο, χρησιμοποιώντας την ενέργεια όπως ένα κύμα ή μια αυξανόμενη μορφή.
 
Τα σαφή λοξευμένα τμήματα γυαλιού θα ανατρέψουν τα prismatic ουράνια τόξα στο δωμάτιο όπου κρεμιέται. Λόγω του παλαιού στόμα-φγμένου γυαλιού, το κυκλικό μέρος αυτού του παραθύρου θα προβάλει μια εικόνα του στο πάτωμα. Η επιτροπή είναι πλαισιωμένη στο κανάλι ψευδάργυρου για έναν καθαρό, ο σύγχρονος κοιτάζει.

 

 

Αντιεκθαμβωτικό αεροστεγές πλαστικό πλαίσιο διείσδυσης αέρα για την ενέργεια γυαλιού πορτών αποδοτική 0Αντιεκθαμβωτικό αεροστεγές πλαστικό πλαίσιο διείσδυσης αέρα για την ενέργεια γυαλιού πορτών αποδοτική 1

Έχετε επιλέξει το πλαίσιο συνήθειας που θέλετε να επιδείξετε το πολύτιμη έργο τέχνης ή τη φωτογραφία σας, αλλά αφ' ετέρου πραγματοποιείτε κάτι: Υπάρχουν πολλαπλές επιλογές για τις καλύψεις, και θέλετε να ξέρετε ποιοι τύπος και ποικιλία θα ανταποκρινόταν στις ανάγκες και το φάσμα τιμών σας καλύτερα.
 
Στον οδηγό κατωτέρω, θα σας περπατήσουμε μέσω μερικών βασικών βημάτων που πρέπει να ξέρετε για τις καλύψεις για τα πλαίσια εικόνων.
 
Η κάλυψη (ή «υλικό τοποθέτησης υαλοπινάκων») είναι ένα μέρος κλειδί οποιασδήποτε συνήθειας πλαισίων ή ειδάλλως δεδομένου ότι αυτό είναι τι επιτρέπει σε σας για να δει την ειδική τέχνη ή τη φωτογραφία σας μέσα. Ακριβώς όπως το υποστηρίζοντας υλικό του πλαισίου σας πρέπει να συντηρήσει την ακεραιότητα της τέχνης σας, η κάλυψη πρέπει όχι μόνο να επιτρέψει σε σας για να την δει σαφώς, αλλά και να την προστατεύσει από τις εξωτερικές δυνάμεις.

Χρησιμοποιούμε ακρυλικό τα σε όλα πλαίσιά μας. Ακρυλικός μας είναι ακριβότερος από το γυαλί, αλλά είναι υπέροχα σαφές ότι (το κανονικό γυαλί έχει μια πράσινη απόχρωση), πολύς λιγότερο πιθανό που καταστρέφονται, και οι προσφορές αύξησαν τη UV προστασία. Επειδή στέλνουμε την τέχνη σας, ξέρουμε ότι η ασφαλέστερη επιλογή είναι να προστατεύσει η χρησιμοποίηση τέχνης σας ακρυλική.

Ακρυλικός μας δεν είναι απολύτως αντιεκθαμβωτικός, αλλά είναι η υψηλότερη ποιότητα και έχει ένα πραγματικά φυσικό επίπεδο αντανάκλασης με το οποίο οι όλοι πελάτες μας έχουν παρακαλεσθεί πραγματικά!

Ο ακρυλικός κατασκευαστής μας έχει εξετάσει ακρυλικό μας όπως προστατευτικό ενάντια σε 87-89% των UV ακτίνων (σημαντικά περισσότερο από το παραδοσιακό γυαλί).

ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ
Οι ιδιοκτήτες σπιτιού που αγοράζουν τα energy-efficient παράθυρα πρέπει επίσης να εξετάσουν τη θερμική απόδοση του πλαισίου παραθύρων. Τα ανεπαρκή πλαίσια παραθύρων χάνουν τις σημαντικές ποσότητες της θερμότητας και είναι μια πρωταρχική αιτία της συμπύκνωσης στην τοποθέτηση υαλοπινάκων. Το σχέδιο ενός πλαισίου παραθύρων και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του καθορίζουν την απόδοσή του. Τα πλαίσια παραθύρων έρχονται σε πολλές αρχιτεκτονικές μορφές, και κατασκευάζονται από μια ευρεία ποικιλία των υλικών.
 
ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ
 
Όταν συγκρίνετε τα energy-efficient παράθυρα, το πρώτο πράγμα που εξετάζει είναι η ρ-αξία του παραθύρου. Η ρ-αξία είναι ένα μέτρο της θερμικής αντίστασης του παραθύρου στη διεξαγωγή θερμότητας. Ένα παράθυρο με μια υψηλή δηλωμένη ρ-αξία (ή μια χαμηλή αξία του U) πρέπει να είναι energy-efficient. Όταν οι κατασκευαστές παραθύρων σας λένε τις ρ-αξίες των παραθύρων τους, δίνουν συνήθως την αξία κέντρο--γυαλιού, η οποία είναι αρκετά υψηλότερη από ολόκληρη την εκτίμηση παραθύρων. Ολόκληρες οι εκτιμήσεις παραθύρων, που εισάγονται το 1989 από το εθνικό Συμβούλιο το (NFRC) εκτιμήσεων δημιουργίας ανοιγμάτων στο κτιριακό έδαφος, απεικονίζουν την αξία μόνωσης του γυαλιού, της ζώνης (ανάλογα με την περίπτωση), και του πλαισίου. Ο νόμος ενεργειακής πολιτικής του 1992 (παράγραφος 121) απαίτησε ότι το NFRC αναπτύσσει, με τη συνεργασία βιομηχανίας, μια εθνική τυποποιημένη εξεταστική διαδικασία, καθώς επίσης και τους κανόνες μαρκαρίσματος. Οι νέες ετικέτες χρησιμοποιούν τις u-αξίες (btu/hr-ft2-) που είναι ένα μέτρο της θερμικής αγωγιμότητας. Η u-αξία είναι η αμοιβαία της ρ-αξίας (R=1/U). Παραδείγματος χάριν: εάν Ρ = 4, έπειτα U = 1/4 ή 0,25. Αυτές οι εκτιμήσεις απόδοσης θα γίνουν πιθανώς εθνικά πρότυπα στο κοντινό μέλλον. Το NFRC ερευνά επίσης τις μεθόδους για τα παράθυρα εκτίμησης σύμφωνα με το κέρδος ηλιακής θερμότητας, τη διείσδυση αέρα, και τη δυνατότητα συμπύκνωσης. Άλλες έρευνες NFRC επιδιώκουν τις μεθόδους για να συγκρίνουν την απόδοση θέρμανσης και ψύξης των παραθύρων χρησιμοποιώντας τις χωριστές εκτιμήσεις.
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΗΘΗΣΗ ΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑ
 
Το αρχιτεκτονικό ύφος ενός παραθύρου επηρεάζει το ποσό διείσδυσης αέρα (διαρροή) μέσω του παραθύρου. Η διείσδυση αέρα μετριέται στα κυβικά πόδια ανά λεπτό της διαρροής αέρα ανά γραμμικό πόδι της ρωγμής (τ.εκ. cfm/ft.or/lmc) ή ανά μονάδα της περιοχής (cfm/ft2 ή cm2/m2). Η ποιότητα του υλικού πλαισίων παραθύρων και της εγκατάστασης και η χρήση του καλαφατίσματος και weather-stripping επηρεάζουν επίσης τις διαρροές αέρα. Υπάρχουν έξι κοινές αρχιτεκτονικές μορφές για τα πλαίσια παραθύρων: καθορίζω-πλακάκι, casement, awning, χοάνη, διπλός-που κρεμιούνται, και παράθυρα ολισθαινόντων ρυθμιστών.
 
Τα παράθυρα καθορίζω-πλακακιών, όταν εγκαθίστανται σωστά, είναι συνήθως ο πιό αεροστεγής και λιγότερος ακριβός τύπος παραθύρου. Κοστίζουν για 15% τα λιγότερο από λειτουργικά παράθυρα του ίδιου μεγέθους. Έρχονται σε πολλές μορφές, όπως τα ορθογώνια παράθυρα εικόνων, οι ωοειδείς κορυφές, οι κορυφές κύκλων, και τα τριγωνικά παράθυρα άποψης. Επειδή αυτά τα παράθυρα δεν μπορούν να ανοίξουν, δεν είναι κατάλληλα για τα δωμάτια που απαιτούν τον εξαερισμό.
 
Casement καλής ποιότητας, awning, και τα παράθυρα χοανών είναι συγκρατημένα αεροστεγή και ανοικτά εύκολα για τον εξαερισμό. Casement, awning και χοανών τα παράθυρα έχουν τις αρθρώσεις στην πλευρά, την κορυφή, και το κατώτατο σημείο, αντίστοιχα. Αυτά τα παράθυρα είναι πιό αεροστεγή από άλλα λειτουργικά παράθυρα επειδή ο να κλείσει με το μάνταλο μηχανισμός σύρει και τις τέσσερις άκρες σφιχτά ενάντια στο πλαστικό, τα στολίσματα συμπίεση-τύπων ή τις σφραγίδες. Τα παράθυρα με τις σφραγίδες συμπίεσης επιτρέπουν μόνο για μισή τόση διαρροή αέρα όπως παράθυρα με τις γλιστρώντας σφραγίδες, όπως τα διπλός-κρεμασμένα και παράθυρα ολισθαινόντων ρυθμιστών.
 
Τα διπλός-κρεμασμένα παράθυρα έχουν μια ζώνη κορυφών και κατώτατων σημείων (γλιστρώντας τμήμα του παραθύρου), και ανοίγουν με την ανύψωση στη χαμηλότερη ζώνη ή κατεβάζουν στην ανώτερη. Αν και είναι ο δημοφιλέστερος τύπος παραθύρου, είναι ένας από τους πιό ανεπαρκείς εάν δεν σφραγίζουν στενά. Τα παράθυρα ολισθαινόντων ρυθμιστών είναι παρόμοια με τα διπλός-κρεμασμένα παράθυρα, εκτός από το ότι κινούνται οριζόντια, παρά κάθετα. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για τα διαστήματα που απαιτούν μια μακροχρόνια, στενή άποψη. Οι ολισθαίνοντες ρυθμιστές, εντούτοις, έχουν μια άξια φήμη για τις διαρροές αέρα.
 
Υλικά για τα πλαίσια παραθύρων
 
Το υλικό του πλαισίου επηρεάζει πόση θερμότητα το παράθυρο χάνει και πόση υγρασία συμπυκνώνει γύρω από το παράθυρο. Τα πλαίσια παραθύρων κατασκευάζονται από ποικίλα υλικά συμπεριλαμβανομένου του αργιλίου, του ξύλου, του βινυλίου, των σύνθετων, και του φίμπεργκλας. Μπορούν να αποτελεσθούν από ένα υλικό ή έναν συνδυασμό δύο διαφορετικών υλικών, όπως το ξύλο και το βινύλιο. Κάθε υλικό έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όπως συζητείται κατωτέρω.
Πλαίσια παραθύρων αργιλίου
 
Τα πλαίσια παραθύρων αργιλίου είναι ισχυρά, αλλά ελαφριά. Είναι ιδανικοί για τις ενάρξεις που απαιτούν τα προσαρμοσμένα πλαίσια. Μπορούν να κρατήσουν τα μεγάλα, βαριά, ή περίεργος-ταξινομημένα πλακάκια του γυαλιού. Τα πλαίσια που γίνονται αποκλειστικά από το αργίλιο, εντούτοις, δεν είναι τόσο energy-efficient όσο άλλα πλαίσια. Τα πλαίσια αργιλίου αποτελούν συχνά την απώλεια θερμότητας μεγάλων ποσών, και συμβάλλουν στη συμπύκνωση γύρω από την άκρη του πλακακιού και στο πλαίσιο. Τα νέα πλαίσια αργιλίου έχουν συνήθως τα θερμικά σπασίματα, τα οποία μονώνουν τις πλαστικές λουρίδες μεταξύ του εσωτερικού και έξω από το πλαίσιο και τη ζώνη. Τα θερμικά σπασίματα βελτιώνουν την ρ-αξία των παραθύρων αργιλίου, αν και το πιό βασικό παράθυρο αργιλίου με τα θερμικά σπασίματα μπορεί ακόμα να μην είναι η καλύτερη επιλογή για τα κρύα κλίματα.
 
Σε μερικά από τα πιό προηγμένα παράθυρα αργιλίου, το θερμικό σπάσιμο συνδυάζεται με τη μόνωση αφρού για να δημιουργήσει ένα έξοχο energy-efficient πλαίσιο. Ένας κατασκευαστής παραθύρων παράγει ένα πλαίσιο αργιλίου με τη μόνωση αφρού που έχει μια ρ-αξία πλαισίων περίπου ρ-5,6. Όταν συνδυάζεται με την υψηλής απόδοσης τοποθέτηση υαλοπινάκων, το παράθυρο έχει μια γενική ρ-αξία ρ-6,3.
 
Επειδή διαβρώνουν εύκολα, τα πλαίσια παραθύρων αργιλίου μπορούν να είναι μια φτωχή επιλογή για εκείνους που ζουν κοντά στην ακτή ή στις βαριά μολυσμένες περιοχές. Μπορείτε να χρωματίσετε τα πλαίσια αργιλίου, αν και χρειάζονται τα ειδικά επιστρώματα για να εξασφαλίσουν ένα ελκυστικό, μακράς διαρκείας τέρμα.
 
Ξύλινα πλαίσια παραθύρων
 
Τα ξύλινα πλαίσια παραθύρων είναι ακόμα η επιλογή των περισσότερων ιδιοκτητών σπιτιού και των περισσότερων σημαντικών κατασκευαστών παραθύρων. Τα ξύλινα πλαίσια παραθύρων έχουν μια υψηλότερη ρ-αξία από το αργίλιο και μπορούν να έχουν έναν παραδοσιακότερο να κοιτάξουν. Τα άκρα θερμοκρασίας δεν τους επηρεάζουν, και η συμπύκνωση είναι λιγότερο κοινή επειδή το εσωτερικό του πλαισίου μένει σχετικά θερμό. Δεδομένου ότι είναι εύκολο να χρωματιστούν, τα ξύλινα πλαίσια παραθύρων επιτρέπουν επίσης στον καταναλωτή για να αλλάξουν το χρώμα του παραθύρου. Τα ξύλινα πλαίσια παραθύρων, εντούτοις, απαιτούν την ιδιαίτερη συντήρηση, συμπεριλαμβανομένης της περιοδικής ζωγραφικής. Εάν δεν προστατεύονται από την υγρασία, μπορούν να κολλήσουν, να ραγίσουν, και στρέβλωση. Δεδομένου ότι το κόστος του ξύλου αυξάνεται, οι κατασκευαστές έχουν αρχίσει τους καπλαμάδες πέρα από το ξύλο ή strandboard τους πυρήνες χαμηλότερου βαθμού. Ενώ αυτοί δεν είναι στερεό ξύλο, η ξύλινη ίνα καθορίζει την απόδοση των πλαισίων εάν το ποσοστό της ρητίνης είναι λιγότερο από 5%.
 
Αργίλιο-ντυμένα και βινυλίου-ντυμένα ξύλινα πλαίσια
 
Τα βινυλίου-ντυμένα και αργίλιο-ντυμένα ξύλινα πλαίσια είναι ξύλινα πλαίσια που καλύπτονται στο εξωτερικό με είτε το βινύλιο είτε το αργίλιο. Αυτό επιτρέπει στον ιδιοκτήτη σπιτιού για να έχει την υψηλότερη ρ-αξία και παραδοσιακός να κοιτάξει του ξύλινου πλαισίου στο εσωτερικό, αποφεύγοντας την περιοδική ζωγραφική υπαίθρια. Αυτά τα πλαίσια παραθύρων, εντούτοις, μπορούν να σαπίσουν εάν η επένδυση διαρρέει και η υγρασία φθάνει στο ξύλινο πλαίσιο.
 
Ξύλινος-πλαστικά σύνθετα
 
Διάφορες επιχειρήσεις παράγουν τα πλαίσια παραθύρων που γίνονται από τα ξύλινα απορρίματα, τα βινυλίου απόβλητα, το πολυαιθυλένιο, και άλλα ανακυκλωμένα προϊόντα. Μπορούν να περιέχουν τόσο ελάχιστα όσο την ξύλινη ίνα 50%. Τα πλεονεκτήματα των σύνθετων πλαισίων είναι δύναμη και αντίσταση στην υγρασία. Αν και γίνεται από τα ανακυκλωμένα προϊόντα οι ίδιοι, το μίγμα υλικών που χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα σύνθετα τους καθιστά δύσκολους να ανακυκλώσουν.
 
Βινυλίου πλαίσια παραθύρων
 
Τα βινυλίου πλαίσια παραθύρων έχουν γίνει μια δημοφιλής επιλογή, ειδικά για τους καταναλωτές που θέλουν να αντικαταστήσουν τα παλαιά πλαίσια παραθύρων ή να εγκαταστήσουν τα παράθυρα στις μη συμβατικές ενάρξεις. Τα βινυλίου πλαίσια παραθύρων γίνονται πρώτιστα από το πολυβινυλικό χλωρίδιο (PVC), ένα σχετικά εύκαμπτο υλικό που επιτρέπει σε τα για να προσαρμοστεί εύκολα για να εγκαταστήσει σχεδόν οποιοδήποτε άνοιγμα. Τα βινυλίου πλαίσια παραθύρων είναι διαθέσιμα σε ένα ευρύ φάσμα των μορφών και των μορφών.
 
Τα βινυλίου πλαίσια παραθύρων προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα επειδή απαιτούν λίγες συντήρηση και φόρμα εύκολα σχεδόν σε οποιαδήποτε μορφή. Η θερμική απόδοση των βινυλίου παραθύρων εξαρτάται από τον τύπο και την ποιότητα του παραθύρου. Τουλάχιστον ένας κατασκευαστής παράγει τα πλαίσια που γεμίζουν με τη μόνωση αφρού. Οι υπολογισμοί υπολογιστών και τουλάχιστον ένα εργαστηριακό τεστ προτείνουν ότι η διαφορά ρ-αξίας μεταξύ των αφρός-γεμισμένων και κοίλων βινυλίου παραθύρων προσθέτει ελάχιστα στη γενική ενεργειακή απόδοση παραθύρων.
 
Τα βινυλίου πλαίσια δεν πρέπει να χρωματιστούν επειδή το χρώμα είναι ομοιόμορφο. Δεν πρήζονται, δεν συρρικνώνονται, ξεφλουδίζουν, ή διαβρώνουν, οι οποίοι τους καθιστούν ιδανικούς για τα σπίτια και τις επιχειρήσεις κοντά στον ωκεανό ή στις βαριές βιομηχανικές περιοχές. Τα βινυλίου πλαίσια παραθύρων είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για τα προγράμματα, επειδή ο κατασκευαστής κατασκευάζει τα πλαίσια στη διευκρινισμένη διάσταση του ανοίγματος. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα παράθυρα θα ταιριάξουν στενά στο άνοιγμα, μειώνοντας την απώλεια θερμότητας και τη συμπύκνωση. Οι έμποροι μπορούν συνήθως να εγκαταστήσουν τα παράθυρα αντικατάστασης σε μια ή δύο ημέρες. Τα βινυλίου πλαίσια παραθύρων επίσης ανταγωνιστικά διατιμώνται.
 
Λόγω της φύσης του υλικού χρησιμοποιούμενου, τα βινυλίου πλαίσια παραθύρων έχουν επίσης τα μειονεκτήματα. Παραδείγματος χάριν, δεν είναι εγγενώς ισχυροί ή άκαμπτοι. Οι εύκαμπτες ιδιότητες του PVC περιορίζουν επίσης το μέγεθος του πλαισίου και το βάρος του γυαλιού που χρησιμοποιείται σε το. Μερικά βινυλίου πλαίσια ενισχύονται με το μέταλλο για να αντισταθμίσουν αυτούς τους περιορισμούς, αλλά αυτό χαμηλώνει την ρ-αξία τους. Τα βινυλίου πλαίσια παραθύρων μπορούν να μαλακώσουν, να στρεβλώσουν, να στρίψουν, και τόξο εάν η θερμότητα ενισχύει μέσα στο πλαίσιο. Επιπλέον, το χρώμα των πλαισίων παραθύρων μπορεί να εξασθενίσει με τον καιρό. Ένας κατασκευαστής προσφέρει έναν νέο τύπο του βινυλίου πλαισίου που είναι ανθεκτικότερο στη διαστρέβλωση και τον αποχρωματισμό από τον ήλιο και τη θερμότητα. Στα καυτά κλίματα, τα συνηθισμένα βινυλίου παράθυρα πωλούνται μόνο με τα άσπρα πλαίσια, στην απορρόφηση ηλιακής θερμότητας ορίου. Επειδή αυτό το νέο υλικό ανέχεται τις υψηλότερες θερμοκρασίες, αυτό θα επιτρέψει σε το για να είναι διαθέσιμο σε περισσότερα χρώματα για τα καυτά κλίματα.
 
Κατά αγορά των βινυλίου παραθύρων, την μπορείτε επίσης να θελήσετε να εξετάσετε ορισμένες άλλες ιδιότητες των πλαισίων παραθύρων. Παραδείγματος χάριν, τα πλαίσια παραθύρων με τις γωνίες που είναι ενωμένες στενά μαζί με τη θερμότητα (συχνά αναφερόμενος ως τήξη ή θερμότητα-ενωμένος στενά) είναι συνήθως ανθεκτικότερα από τα πλαίσια με πλαστικά gussets γωνιών ή τα κλειδιά γωνιών, ή εκείνοι που είναι κολλημένοι μαζί (διαλυτικός-ενωμένος στενά). Μπορείτε να χρωματίσετε τα βινυλίου πλαίσια παραθύρων με τα ειδικά χρώματα, αλλά πρέπει να σιγουρευτείτε ότι η ζωγραφική του βινυλίου δεν παραβιάζει την εξουσιοδότηση του κατασκευαστή πλαισίων. Πρέπει επίσης beware των εμπόρων που υποστηρίζουν ότι έχουν τα παράθυρα στο απόθεμα και μπορούν να αλλάξουν το άνοιγμα για να προσαρμόσουν το νέο παράθυρο. Το πλαίσιο παραθύρων μπορεί να μην εγκαταστήσει κατάλληλα, και το προστιθέμενο κόστος για την εργασία μπορεί να υπερβεί το κόστος ενός προσαρμοσμένου πλαισίου παραθύρων.
 
Πλαίσια παραθύρων φίμπεργκλας
 
Τα πλαίσια παραθύρων φίμπεργκλας είναι ένας σχετικά νέος τύπος του πλαισίου φιαγμένος από σύνθετο υλικό φίμπεργκλας. Μερικά από αυτά τα πλαίσια παραθύρων είναι κοίλα άλλοι γεμίζουν με τη μόνωση φίμπεργκλας. Οι περισσότεροι είναι prefinished με ένα άσπρο ή καφετί επίστρωμα πολυουρεθάνιου. Αυτά τα πλαίσια παραθύρων κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας μια διαδικασία αποκαλούμενη «pultrusion.» Matting γυαλιού και τα συνεχή σκέλη γυαλιού τραβιούνται μέσω μιας σκάφης που γεμίζουν με τη ρητίνη. Τα πλαίσια παραθύρων διαμορφώνονται έπειτα σε ένα preformer και τραβιούνται σε έναν θερμαμένο κύβο. Μια χημική αντίδραση σκληραίνει το υλικό.
 
Το φίμπεργκλας είναι ένα άριστο μονώνοντας υλικό. Επιπλέον, τα πλαίσια παραθύρων φίμπεργκλας δεν στρεβλώνουν, δεν συρρικνώνονται, πρήζονται, σαπίζουν, ή διαβρώνουν. Δεν μαλακώνουν και υποβιβάζουν υπό τους θερμικούς όρους στους οποίους τα περισσότερα παράθυρα εκτίθενται, και δεν απαιτούν ουσιαστικά καμία συντήρηση. Τα πλαίσια παραθύρων φίμπεργκλας είναι επίσης σχετικά ισχυρά και ανθεκτικά, και μπορούν να κρατήσουν μια μεγάλη έκταση του γυαλιού. Μπορείτε να διευκρινίσετε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα που επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης να τους χρωματίσετε.
 
Αν και το φίμπεργκλας μπορεί να είναι το πλαίσιο παραθύρων του μέλλοντος, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα. Μπορούν να μην είναι ευρέως - διαθέσιμος. Αυτήν την περίοδο, μόνο μερικές επιχειρήσεις τους κατασκευάζουν, και η μακροπρόθεσμη απόδοση είναι ακόμα άγνωστη. Τα πλαίσια παραθύρων φίμπεργκλας κοστίζουν επίσης περισσότερο από τους άλλους τύπους πλαισίων παραθύρων. Τα σκοτεινός-χρωματισμένα πλαίσια φίμπεργκλας μπορούν επίσης να εξασθενίσουν. Οι καταναλωτές δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα σκληρά ή λειαντικά προϊόντα καθαρισμού στη ζώνη και το πλαίσιο, δεδομένου ότι μπορούν να εξασθενίσουν, να αποχρωματίσουν, ή να αποδυναμώσουν φυσικά το υλικό. Επίσης, τα μονωμένα καλύμματα παραθύρων, τα παραθυρόφυλλα, και άλλες σκιάζοντας συσκευές, καθώς επίσης και οι άμεσες εφαρμογές ορισμένων ταινιών στην επιφάνεια της τοποθέτησης υαλοπινάκων, μπορούν να προκαλέσουν τη θερμική πίεση και να επηρεάσουν ενάντια τη θερμική απόδοση του παραθύρου.
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΙΣΙΩΝ
 
Τα παραδοσιακά παράθυρα διαιρούνται σε μικρότερα τμήματα (ή «φω'τα») με muntins. Αυτά είναι μικρά διαιρέτες ή κάγκελα framelike. Όταν διαιρούν αληθινά το παράθυρο, υπάρχει μια ιδιαίτερη ενεργειακή ποινική ρήτρα που προκαλείται από την αυξανόμενη περιοχή ακρών. Οι περισσότεροι κατασκευαστές χρησιμοποιούν τα μετακινούμενα πλαστικά ή ξύλινα κάγκελα που ψαλιδίζουν επάνω στο εσωτερικό της ζώνης. Μερικοί κατασκευαστές λαμβάνουν ένα παραδοσιακό βλέμμα, χωρίς απώλεια της ενέργειας, με να κολλήσουν muntins και στις δύο πλευρές του παραθύρου.
 
Η αξία μόνωσης ενός παραθύρου διπλός-πλακακιών ή τριπλός-πλακακιών είναι πρώτιστα ένα προϊόν του ακίνητου διακένου υαλοπινάκων μεταξύ των πλακακιών του γυαλιού. Τα πλήκτρα διαστήματος χωρίζουν τα πλακάκια στις άκρες. Μέχρι πρόσφατα, τα περισσότερα πλήκτρα διαστήματος ακρών αποτελέσθηκαν από την τετραγωνική σωλήνωση μετάλλων, συνήθως αργίλιο. Τα πλήκτρα διαστήματος ακρών μετάλλων είναι εύκολο να κατασκευαστούν και διαμορφώνονται εύκολα στις διάφορες μορφές παραθύρων. Δυστυχώς, το μέταλλο διευθύνει τη θερμότητα εξαιρετικά καλά. Σε ένα παράθυρο με τα πλήκτρα διαστήματος ακρών μετάλλων, αυτό σημαίνει ότι η άκρη του παραθύρου έχει ελάχιστη ή καμία αξία μόνωσης. Η θερμοκρασία του εσωτερικού πλακακιού του γυαλιού σε αυτήν την περιοχή θα είναι πολύ στενή στη θερμοκρασία του εξωτερικού πλακακιού. Οι πιό κρύες άκρες μπορούν να αναγκάσουν τη θερμότητα για να δραπετεύσουν και τη συμπύκνωση για να εμφανιστούν κατά μήκος των ακρών παραθύρων.
 
Πρόσφατα, διάφοροι κατασκευαστές έχουν εισαγάγει τα πλήκτρα διαστήματος ακρών με τις αυξανόμενες τιμές μόνωσης. Τα εναλλακτικά πλήκτρα διαστήματος ακρών έρχονται με ποικίλες μορφές. Με τη χρησιμοποίηση του μειωμένου πάχους μετάλλων, ενός λιγότερο αγώγιμου μετάλλου (όπως ο χάλυβας), και με την αλλαγή της γεωμετρίας του πλήκτρου διαστήματος από έναν διαμορφωμένο σωλήνα «Δ» σε ένα διαμορφωμένο κανάλι του «U», μερικοί κατασκευαστές ήταν σε θέση να πάρουν την αυξανόμενη ενεργειακή αποδοτικότητα από τα πλήκτρα διαστήματος ακρών χωρίς να πρέπει να επισκευαστούν τα μηχανήματα παραγωγής τους. Άλλες εναλλακτικές λύσεις περιλαμβάνουν τη χρησιμοποίηση δύο στρωμάτων του λάστιχου με ένα λεπτό κομμάτι του μετάλλου που στριμώχνεται μέσα - μεταξύ για τη δομική ακαμψία, ή τη χρησιμοποίηση άλλων υλικών όπως ο αφρός ή το φίμπεργκλας χωρίς το μέταλλο καθόλου. Ένα από τα αποτελεσματικότερα νέα πλήκτρα διαστήματος ακρών χρησιμοποιεί και τις δύο προσεγγίσεις. Ένα λεπτό στρώμα (1/8 ίντσα ή 0,3175 εκατ.) του άκαμπτου αφρού πολυουρεθάνιου χωρίζει δύο πλήκτρα διαστήματος χάλυβα. Αυτός ο τύπος πλήκτρου διαστήματος ωθεί τη γενική ενεργειακή απόδοση ενός χαρακτηριστικού παραθύρου από 20% άνω των του ενός χρησιμοποιώντας ένα τυποποιημένο πλήκτρο διαστήματος αργιλίου.
 
Αν και οι ενωμένες στενά γωνίες παρέχουν τον ανθεκτικότερο, η υδατοστεγής σφραγίδα, τα παράθυρα με το πλαστικό ή urethane τα θερμικά σπασίματα δεν μπορούν να ενωθούν στενά. Χρησιμοποιούν έναν μηχανικό σύνδεσμο ή ένα υποστήριγμα από κοινού με χρήση στολισμάτων ή/και παραθύρων αργού στεγανωτικής ουσίας τη gas-filled μια διπλή μέθοδος σφραγίδων. Το πολυβουτυλένιο είναι η πιό κοινή αρχική σφραγίδα και αποτρέπει τη διαρροή αερίου από μεταξύ τα πλακάκια. Μια δευτεροβάθμια σφραγίδα του πυριτίου κρατά το πλήκτρο διαστήματος σε ισχύ και προστατεύει την αρχική σφραγίδα από την υποβάθμιση υγρασίας. Οι σφραγίδες μπορούν να βλαφθούν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ή της εγκατάστασης. Μπορούν επίσης να υποβιβάσουν από την έκθεση στο φως του ήλιου, το συγκεντρωμένο νερό, ή τις χημικές ουσίες. Οι μονάδες παραθύρων είναι εκτιμημένο Α, Β, ή Γ σύμφωνα με την απόδοσή τους σε μια δοκιμή «γήρανσης» ASTM που περιλαμβάνει έκθεση στο φως του υπεριώδους (UV), την υγρασία, και τις ακραίες θερμοκρασίες. Τα εκτιμημένα παράθυρα «Α» είναι οι καλύτεροι εκτελεστές.
 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
 
Την η ενεργειακή αποδοτικότητα είναι ένας σοβαρός παράγοντας κατά την αγορά των παραθύρων για το σπίτι σας, ή κατά αντικατάσταση των παλαιών παραθύρων. Τα παράθυρα με τα energy-efficient πλαίσια μπορούν να ενισχύσουν τη θερμική απόδοση του ανοίγματος, και το ολόκληρο σπίτι επίσης. Πρέπει προσεκτικά να εξετάσετε τις ανάγκες για το σπίτι σας, το κλίμα στην περιοχή σας, τον προϋπολογισμό σας, τη διαθεσιμότητα των παραθύρων, την απαραίτητη συντήρηση, και τις ιδιότητες του πλαισίου παραθύρων. Πρέπει επίσης να ελέγξετε για τη διάρκεια, την ποιότητα, τις εξουσιοδοτήσεις, και την οικονομική αποτελεσματικότητα. Η αγορά του σωστού παραθύρου μπορεί να μετατρέψει το drafty σπίτι σας σε ένα θερμό, άνετο, energy-efficient. Η εγκατάσταση των παραθύρων πρέπει να γίνει μετά από την προσεκτικούς έρευνα και τον προγραμματισμό.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Αντιεκθαμβωτικό αεροστεγές πλαστικό πλαίσιο διείσδυσης αέρα για την ενέργεια γυαλιού πορτών αποδοτική θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.