• Διπλής τοποθέτησης υαλοπινάκων όμορφη ενεργειακού αποδοτική γυαλιού θερμότητας εσωτερική θερμότητα τοποθέτησης υαλοπινάκων μεταφοράς ενιαία
  • Διπλής τοποθέτησης υαλοπινάκων όμορφη ενεργειακού αποδοτική γυαλιού θερμότητας εσωτερική θερμότητα τοποθέτησης υαλοπινάκων μεταφοράς ενιαία
Διπλής τοποθέτησης υαλοπινάκων όμορφη ενεργειακού αποδοτική γυαλιού θερμότητας εσωτερική θερμότητα τοποθέτησης υαλοπινάκων μεταφοράς ενιαία

Διπλής τοποθέτησης υαλοπινάκων όμορφη ενεργειακού αποδοτική γυαλιού θερμότητας εσωτερική θερμότητα τοποθέτησης υαλοπινάκων μεταφοράς ενιαία

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: CHANGSHU ΚΙΝΑ
Μάρκα: SYSEN
Πιστοποίηση: IGCC IGMA

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τεμάχιο
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ισχυρός αντάξιος ξύλινος θάλασσας δημιουργεί με το έγγραφο που παρεμβάλλεται λευκές σελίδες
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000 ΜΉΝΑΣ PIECEC
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Δομή: Κοίλος, στερεό Ποιότητα: Temperable
Χρώμα: σαφής, γκρίζος, πράσινος, μπλε, χαλκός Ποιότητα: χρήση κατασκευής, χρήση επίπλων και ούτω καθεξής
Τύπος: Λευκασμένη ύαλος Τεχνική: Σαφές γυαλί, μετριασμένο γυαλί, βαμμένο γυαλί
Υψηλό φως:

Ενέργεια - γυαλί αποταμίευσης

,

θερμικές συνθήκες αποτελεσματική γυαλί

Περιγραφή προϊόντων

Διπλής τοποθέτησης υαλοπινάκων όμορφη ενεργειακού αποδοτική γυαλιού θερμότητας εσωτερική θερμότητα τοποθέτησης υαλοπινάκων μεταφοράς ενιαία

 

Η Energy-efficient τοποθέτηση υαλοπινάκων είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη διπλή τοποθέτηση υαλοπινάκων ή την τριπλή χρήση τοποθέτησης υαλοπινάκων στα σύγχρονα παράθυρα στα σπίτια. Αντίθετα από την αρχική ενιαία τοποθέτηση υαλοπινάκων ή την παλαιά διπλή τοποθέτηση υαλοπινάκων, η ενέργεια-efficent τοποθέτηση υαλοπινάκων ενσωματώνει το ντυμένο γυαλί (χαμηλός-ικανότητας ακτινοβολίας) για να αποτρέψει τη θερμότητα μέσω των παραθύρων. Αυτό κάνει τα παράθυρα ιδιαίτερα θερμικά μονώνοντας ως εκ τούτου βελτιώνοντας τη ενεργειακή αποδοτικότητα του σπιτιού σας και βοηθώντας να κερδίσει χρήματα στους λογαριασμούς θέρμανσής σας.

Το γυαλί χαμηλός-ικανότητας ακτινοβολίας (ή γυαλί χαμηλός-ε όπως αναφέρεται συνήθως) είναι ένας τύπος energy-efficient γυαλιού με σκοπό να αποτρέψει τη θερμότητα μέσω των παραθύρων σας στο κρύο υπαίθρια. Το γυαλί χαμηλός-ε όπως το γυαλί ™ Pilkington Κ έχει ένα αόρατο επίστρωμα που μειώνει εντυπωσιακά τη μεταφορά θερμότητας και απεικονίζει την εσωτερική θερμότητα πίσω στο δωμάτιό σας.

Δυστυχώς, πολλές παλαιότερες διπλές βερνικωμένες μονάδες δεν περιέχουν το γυαλί χαμηλός-ικανότητας ακτινοβολίας και δεν είναι επομένως energy-efficient. Με την αντικατάσταση του υπάρχοντος γυαλιού παραθύρων σας με την τοποθέτηση υαλοπινάκων χαμηλός-ε, μπορείτε να βελτιώσετε τη ενεργειακή αποδοτικότητα του σπιτιού σας, να μειώσετε τους μηνιαίους λογαριασμούς σας και να μειώσετε το μέγεθος του ίχνους άνθρακά σας. Οι μονάδες τοποθέτησης υαλοπινάκων Pilkington χαμηλός-ε μπορούν να κάνουν το σπίτι σας περισσότερο από δύο φορές όπως energy-efficient σε σύγκριση με την παλαιότερη διπλή τοποθέτηση υαλοπινάκων χωρίς το επίστρωμα χαμηλός-ε.

Το γυαλί χαμηλός-ε είναι ουσιαστικό για τα δωμάτια ή τα κτήρια με ένα μεγάλο μέρος των παραθύρων ή των πορτών γυαλιού, όπως τα θερμοκήπια και τα δωμάτια ήλιων. Η χρήση της τοποθέτησης υαλοπινάκων χαμηλός-ε βοηθά να διατηρήσει τη θερμότητα ακόμη και το χειμώνα, που επιτρέπει σε σας για να χρησιμοποιήσει άνετα αυτά τα δωμάτια για περισσότερους μήνες του έτους. Το γυαλί χαμηλός-ε συστήνεται επίσης για το Βορρά ή την ανατολή που αντιμετωπίζει τα παράθυρα, όπου ένα μεγαλύτερο ποσοστό της απώλειας θερμότητας θα αναμενόταν. Για το νότο και τη δύση που αντιμετωπίζουν την τοποθέτηση υαλοπινάκων όπου η υπερθέρμανση μπορεί να γίνει ένα πρόβλημα στους θερινούς μήνες, ο εφαρμοστής σας μπορεί να συστήσει τη χρήση του ηλιακού γυαλιού ελέγχου όπως Pilkington Activ SunShade™.

 

Διπλής τοποθέτησης υαλοπινάκων όμορφη ενεργειακού αποδοτική γυαλιού θερμότητας εσωτερική θερμότητα τοποθέτησης υαλοπινάκων μεταφοράς ενιαία 0

Τι είναι διπλό βερνικωμένο γυαλί παραθύρων;

Μια μονωμένη μονάδα το (IGU) γυαλιού συνδυάζει τα πολλαπλάσια πλακάκια γυαλιού σε ένα ενιαίο σύστημα παραθύρων. Το περισσότερο IGUs είναι διπλό που βερνικώνεται (δύο πλακάκια του γυαλιού) με τρία πλακάκια (τριπλή τοποθέτηση υαλοπινάκων) ή περισσότερο να γίνει πιό κοινό οφειλόμενο στα υψηλότερα ενεργειακά κόστη. Τα πλακάκια του γυαλιού σε IGUs χωρίζονται από ένα πλήκτρο διαστήματος και ένα ακόμα στρώμα του αέρα ή του αερίου. Το γυαλί εναρμονίζονται έπειτα στα πλαίσια παραθύρων, το οποίο γίνεται ευρύτερο για να προσαρμόσει τα δύο πλακάκια.

 

 

Τα οφέλη της διπλής τοποθέτησης υαλοπινάκων

Βερνικωμένα τα διπλάσιο παράθυρα είναι μια ιδανική ενεργειακή αποδοτική επιλογή με το προστιθέμενο όφελος το θόρυβο. Το σφραγισμένο κενό αέρα μεταξύ των δύο πλακακιών ενεργεί ως προστιθέμενο στρώμα της μόνωσης. Αυτή η προστιθέμενη θερμική αντίσταση μειώνει το ποσό θερμότητας που δραπετεύει το χειμώνα και κρατά το σπίτι σας σε μια πιό άνετη θερμοκρασία. Η διπλή τοποθέτηση υαλοπινάκων έχει την αντίστροφη επίδραση το καλοκαίρι, που αποτρέπει την ανεπιθύμητη θερμότητα από να μπει σε το σπίτι. Αυτή η πρόσθετη μόνωση ελαττώνει την εμπιστοσύνη σας στις τεχνητά θερμάστρες και τα κλιματιστικά μηχανήματα και μπορεί τελικά να μειώσει τα ενεργειακά κόστη σας.

Όταν είστε στενοί σε ένα παράθυρο, η άνεσή σας επηρεάζεται επίσης από τη θερμοκρασία του γυαλιού. Με τη διπλή τοποθέτηση υαλοπινάκων είναι σκληρότερο για την ανεπιθύμητη εξωτερική θερμοκρασία να μεταφέρει κατευθείαν, αφήνοντας το εσωτερικό πλακάκι κοντά στη θερμοκρασία δωματίου. Η διπλή τοποθέτηση υαλοπινάκων μειώνει επίσης τη συμπύκνωση που μπορεί να οδηγήσει στον ανθυγειινό σχηματισμό της φόρμας.

Η σφραγισμένη διπλή τοποθέτηση υαλοπινάκων είναι αποτελεσματική στη μείωση του μέσου στα παράσιτα υψηλής συχνότητας όπως η ανθρώπινη φωνή. Μια διαφορά στο πάχος γυαλιού μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών πλακακιών θα βελτιώσει την υγιή μείωση ακόμα περαιτέρω.

Βερνικωμένα τα διπλάσιο παράθυρα θεωρούνται ασφαλέστερη επιλογή όταν συγκρίνεται με τα τυποποιημένα ενιαία παράθυρα πλακακιών. Δύο φύλλα του γυαλιού είναι πολύ πιό δύσκολα να σπάσουν από το ένα και για ακόμα τη μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείτε να διευκρινίσετε το ή τοποθετημένο σε στρώματα γυαλί.

 

Energy-efficient γυαλί για το σπίτι σας

Η αντικατάσταση της θερμότητας που χάνεται μέσω των παραθύρων σας μπορεί να είναι ακριβή έτσι δεν ρίχνει τα χρήματά σας από το παράθυρο! Εγκαταστήστε τα χαμηλά energy-efficient παράθυρα ικανότητας ακτινοβολίας (χαμηλός-ε) για να βοηθήσετε να μειώσει τους λογαριασμούς θέρμανσής σας από μέχρι 20% κάθε χρόνο.

Μπορείτε επίσης να πάρετε την ικανοποίηση στο γεγονός ότι είναι όχι μόνο χρήματα που κερδίζετε. Η χρησιμοποίηση ενός προϊόντος από τη energy-efficient σειρά γυαλιού μας στα παράθυρά σας θα μειώσει την παραγωγή του CO2 του σπιτιού σας, που καθιστά το ίχνος άνθρακά σας μικρότερο και το σπίτι σας φιλικότερο προς το περιβάλλον.

Προσφέρουμε μια σειρά της energy-efficient τοποθέτησης υαλοπινάκων χαμηλός-ε για να ταιριάξουμε κάθε τύπο ιδιοκτησίας, από ένα σύγχρονο σπίτι σε ένα παλαιότερο παραδοσιακό ορισμένο σπίτι.

 
Εφαρμογή Οριζόντια μετριασμένος Παχιά ness (χιλ.) Ανοχή (χιλ.) Κλίση που μετριάζεται (χιλ.)
Λ. (χιλ.) Max (χιλ.)
Ειδική επιτροπή γυαλιού 50 X 50 250 X 250 2 - 8 ±0.2  

Γυαλί εγχώριων συσκευών

Γυαλί ντους

Γυαλί επίπλων

150 X 150 1500 X 4000 2.85 - 12 ±0.5 ή ±1 Τόξο: ≤500 R≥350 Thickness≥4mm L≤2000
Τόξο: ≤1000 R≥450 Thickness≥4mm L≤2000
Τόξο: ≤600 R≥350 Thickness≥2.85mm L≤1500
Αρχιτεκτονικό γυαλί 300x300 2440x5480mm 3 - 19

±1 ή ±2

Ή ±3

Πάχος: 5 ή 6mm R≥1000
Πάχος: 812mm R≥1500
Πάχος: 1519mm R≥2000

 

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Διπλής τοποθέτησης υαλοπινάκων όμορφη ενεργειακού αποδοτική γυαλιού θερμότητας εσωτερική θερμότητα τοποθέτησης υαλοπινάκων μεταφοράς ενιαία θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.