• Κοίλη χαμηλή αβίαστη λειτουργία επιτροπών παραθύρων γυαλιού συνήθειας συντήρησης
  • Κοίλη χαμηλή αβίαστη λειτουργία επιτροπών παραθύρων γυαλιού συνήθειας συντήρησης
Κοίλη χαμηλή αβίαστη λειτουργία επιτροπών παραθύρων γυαλιού συνήθειας συντήρησης

Κοίλη χαμηλή αβίαστη λειτουργία επιτροπών παραθύρων γυαλιού συνήθειας συντήρησης

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: CHANGSHU ΚΙΝΑ
Μάρκα: SYSEN
Πιστοποίηση: IGCC IGMA

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κόντρα πλακέ συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: ΜΗΝΑΣ 10000 ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Μέγεθος: Λεπτό 200x300mm, Max.2440mmx8000mm Μέγεθος: Σχέδιο συνήθειας διαθέσιμο
Άκρη: Επίπεδη, στρογγυλή, λοξευμένη άκρη Όνομα Προϊόντος: bevele μετριασμένο άκρη γυαλί
εφαρμογή: κτίριο Δομή: Κοίλος
Υψηλό φως:

Λοξευμένες επιτροπές γυαλιού

,

Καθαρίστε τις λοξευμένες επιτροπές γυαλιού

Περιγραφή προϊόντων

Κοίλη χαμηλή αβίαστη λειτουργία επιτροπών παραθύρων γυαλιού συνήθειας συντήρησης

 

 

Μια πόρτα patio είναι μια πόρτα γυαλιού, η μισή από την οποία καθορίζεται σε ισχύ. Το άλλο μισό των γλιστρώντας φωτογραφικών διαφανειών πορτών γυαλιού ανοικτών πέρα από τη σταθερή μερίδα. Είναι μια πηγή φυσικού φωτός και ενός μεγάλου τρόπου να προσεγγιστεί το μέρος, η γέφυρα, η πίσω αυλή σας ή η περιοχή λιμνών.

Υπάρχουν πολλές επιλογές να εξετάσουν κατά την επιλογή των πορτών patio αντικατάστασης. Το μέγεθος της περιοχής τοίχων σας και πόσο φυσικό φως θέλετε να αφήσετε μέσα θα σας βοηθήσει να καθορίσετε το καλύτερο μέγεθος για τη συρόμενη πόρτα γυαλιού σας. Οι τυποποιημένες πόρτες patio είναι 6 πόδια, 8 ίντσες ψηλός. Το μέγεθος πλάτους ποικίλλει ανάλογα με εάν η πόρτα patio είναι δύο ή τρεις-επιτροπής διαμόρφωση.

εγκρίνετε, κατόπιν η επιλογή γυαλιού γίνεται και η επιτροπή γυαλιού τέχνης κατασκευάζεται από τους ειδικευμένους βιοτέχνες μας.

 

Πάχος 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 15mm, 19mm
Χρώμα Καθαρίστε, επιχαλκώστε, γκρι, πράσινος, μπλε
Μέγεθος Λεπτό 200x300mm, Max.2440mmx8000mm, μεγέθη συνήθειας
Βαθιά proessing Τοποθετημένος σε στρώματα, μονωμένος, το οξύ χαραγμένος, τυπωμένος
Εφαρμογές Παράθυρα, πόρτες, τοίχος κουρτινών, μπαλκόνι, επιτραπέζια κορυφή
Πιστοποιητικό CE, ISO, ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ, BS6202
Συσκευασία Ξύλινο κιβώτιο εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης 7-15 ημέρες

Κοίλη χαμηλή αβίαστη λειτουργία επιτροπών παραθύρων γυαλιού συνήθειας συντήρησης 0

Καθαρίστε την περικοπή: Το καθαρό γυαλί περικοπών έχει μια ακατέργαστη άκρη, είναι αιχμηρό, και μπορεί να έχει τα μικρά τσιπ στις άκρες.
Συρραμμένος: Η συρραφή παράγει μια στρωμένη με άμμο άκρη που δεν είναι αιχμηρή, ρίχνει τη ματιά μιας φυσικής περικοπής, και μπορεί να έχει τα μικρά τσιπ στην άκρη.
Επίγεια άκρη μολυβιών: Μια επεξεργασμένη στη μηχανή άκρη με ένα ομαλό, στρογγυλευμένο σχεδιάγραμμα. Η επίγεια άκρη έχει μια στρωμένη με άμμο, σχεδόν άσπρη εμφάνιση.
Γυαλισμένη μολύβι άκρη: Μια επεξεργασμένη στη μηχανή άκρη με ένα γυαλισμένο, στρογγυλευμένο σχεδιάγραμμα. Η γυαλισμένη άκρη έχει μια παρόμοια εμφάνιση στο πρόσωπο του γυαλιού.
Επίπεδη επίγεια άκρη: Μια επεξεργασμένη στη μηχανή άκρη με έναν ομαλό, ένα επίπεδο, και γωνιακή επίγεια μια άκρη. Η επίγεια άκρη έχει μια στρωμένη με άμμο, σχεδόν άσπρη εμφάνιση.
Οριζόντια γυαλισμένη άκρη: Μια επεξεργασμένη στη μηχανή άκρη με γυαλισμένη, ένα επίπεδο, και γωνιακό ένα σχεδιάγραμμα. Η γυαλισμένη άκρη έχει μια παρόμοια εμφάνιση στο πρόσωπο του γυαλιού.
Λοξευμένη άκρη μολυβιών: Οι λοξευμένες άκρες διευκρινίζονται από το πλάτος (½» – 1 ½») και δημιουργούνται μέσω μιας διαδικασίας λείανσης και στίλβωσης. Η άκρη αλέθεται σε ένα σχεδιάγραμμα μολυβιών.
Λοξευμένο μολύβι στίλβωση: Οι λοξευμένες άκρες διευκρινίζονται από το πλάτος (½» – 1 ½») και δημιουργούνται μέσω μιας διαδικασίας λείανσης και στίλβωσης. Η άκρη αλέθεται και γυαλίζεται σε ένα σχεδιάγραμμα μολυβιών.

Κοίλη χαμηλή αβίαστη λειτουργία επιτροπών παραθύρων γυαλιού συνήθειας συντήρησης 1

ασφάλεια Όταν σπάζεται, φτύνει στα μικροσκοπικά αβλαβή κομμάτια.
Ισχυρή ένταση το θερμότητα-ενισχυμένο γυαλί είναι περίπου δύο φορές τόσο ισχυρό όπως ανοπτημένο γυαλί του ίδιου πράγματος
Εφαρμογή Τοποθετεί όπου το γυαλί ασφάλειας απαιτείται από τους νόμους και τους κανονισμούς. Παράθυρα ή άλλες περιοχές σε ένα κτήριο. Παράθυρα των μηχανοκίνητων οχημάτων, των βαρκών και των σκαφών.
Προδιαγραφή το σαφές μετριασμένο γυαλί μας μπορεί να παραχθεί σύμφωνα με το αίτημά σας.
τεχνικός ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ, ICGG, IGMA

Μια λοξευμένη άκρη βρίσκεται και στις κορυφές γυαλιού, και στους καθρέφτες που κρεμούν στους τοίχους με ή χωρίς πλαίσια. Κανονικά όταν βρίσκεται σε μια κορυφή γυαλιού, δεν υπάρχει πλήρης υποστήριξη κάτω από το γυαλί, έτσι η λοξότμηση μπορεί να δει. Παραδείγματα που είναι βάθρα γυαλιού, ή τραπεζάκια σαλονιού με το κέντρο ανοικτό.

Το γυαλί στέλνεται μέσω μιας beveling μηχανής με διάφορες ρόδες που κυμαίνονται πάλι στο τρίξιμο, που παίρνει λεπτότερο προς το τέλος. Και τελικά το γυαλί αντιμετωπίζει τις αισθητές ρόδες μαζί με το οξείδιο δημήτριου για να γυαλίσει τη λοξότμηση πίσω σε σαφή.

Οι λοξοτμήσεις δημιουργούν πολύ όμορφο έναν παραδοσιακό κοιτάζουν που μπορεί πραγματικά να φέρει έξω την ομορφιά του γυαλιού.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Κοίλη χαμηλή αβίαστη λειτουργία επιτροπών παραθύρων γυαλιού συνήθειας συντήρησης θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.