• Αξία μόνωσης ενεργειακής αποδοτικότητας επιτροπών γυαλιού μεταφοράς θερμότητας μόνωσης αέρα/αργού
  • Αξία μόνωσης ενεργειακής αποδοτικότητας επιτροπών γυαλιού μεταφοράς θερμότητας μόνωσης αέρα/αργού
Αξία μόνωσης ενεργειακής αποδοτικότητας επιτροπών γυαλιού μεταφοράς θερμότητας μόνωσης αέρα/αργού

Αξία μόνωσης ενεργειακής αποδοτικότητας επιτροπών γυαλιού μεταφοράς θερμότητας μόνωσης αέρα/αργού

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: CHANGSHU ΚΙΝΑ
Μάρκα: SYSEN
Πιστοποίηση: IGCC IGMA
Αριθμό μοντέλου: S027

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τεμάχιο
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κόντρα πλακέ συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: ΜΗΝΑΣ 8000 ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Μονώνοντας αέριο: Αέρας ή αργό Δομή: Κοίλος
Caming διαθέσιμο: ορείχαλκος, νικέλιο, όρφνωση. Ηλεκτρολυτική: χρώμιο, μαύρο χρώμιο, νικέλιο σατέν
πρώτη ύλη: Σαφές γυαλί επιπλεόντων σωμάτων, γυαλί χαμηλός-ε Πιστοποίηση: IGCC IGMA
Πάχος: 25.4mm Τύπος: Λευκασμένη ύαλος
Υψηλό φως:

συρόμενες πόρτες patio

,

Συρόμενες γαλλικές πόρτες

Περιγραφή προϊόντων

Αξία μόνωσης ενεργειακής αποδοτικότητας επιτροπών γυαλιού μεταφοράς θερμότητας μόνωσης αέρα/αργού

 
 
 

Αξία μόνωσης ενεργειακής αποδοτικότητας επιτροπών γυαλιού μεταφοράς θερμότητας μόνωσης αέρα/αργού
 
Οι πόρτες εισόδων είναι συχνά περισσότερο από ακριβώς μπροστινές πόρτα-εκείνες που εξετάσαμε μπορούμε επίσης να χρησιμοποιηθούμε στην πλάτη ή στην πλευρά. Επειδή η μπροστινή είσοδος του σπιτιού σας διατάζει την περισσότερη προσοχή από την οδό, διατάζει επίσης την περισσότερη προσοχή στην αγορά. Εδώ είναι τι να εξετάσει, οπουδήποτε το βάζετε.
Έχουμε διαπιστώσει ότι οι περισσότερες πόρτες εισόδων αποδίδουν καλά συνολικά. Αλλά τα υλικά γίνονται το -φίμπεργκλας, χάλυβας, και έχουν ξύλινος-κάθε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες. Και ενώ μια χαμηλής τιμής πόρτα χάλυβα μπορεί να είναι ο ίσος μιας πόρτας ξύλου ή φίμπεργκλας που κοστίζει πέντε χρόνους περισσότερο, δεν είναι η καλύτερη επιλογή για τη φθορά λόγω χρήσης.
Αξία μόνωσης ενεργειακής αποδοτικότητας επιτροπών γυαλιού μεταφοράς θερμότητας μόνωσης αέρα/αργού 0

Από σπίτι σε σπίτι άκρες αγορών

Να πάει on-line
Εάν αγοράζετε σε ένα κατάστημα ή σε απευθείας σύνδεση, θα κερδίσετε χρόνο με να κάνετε κάποια έρευνα on-line και τουλάχιστον να επισκεφτείτε ένα κατάστημα για να δείτε αληθινά τι αγοράζετε. Οι περιοχές κατασκευαστών περιγράφουν τα υλικά και προσφέρουν τους καταλόγους, και μπορούν να σας βοηθήσουν για να βρούν έναν τοπικό λιανοπωλητή. Και ακόμα κι αν δεν βλέπετε την ακριβή πόρτα θέλετε, ένα παρόμοιο πρότυπο μπορεί να σας δώσει μια καλή ιδέα της κατασκευής και να τελειώσει.
Ενεργειακή αποδοτικότητα
Οι πόρτες χάλυβα και φίμπεργκλας έχουν χαρακτηριστικά περισσότερη αξία μόνωσης από τις ξύλινες πόρτες. Τα πρότυπα που είναι ενέργεια αστέρι-κατάλληλη πρέπει να εξεταστούν ανεξάρτητα και να πιστοποιηθούν, και να καυχηθούν συχνά την σφιχτός-εγκατάσταση των πλαισίων, energy-efficient πυρήνες, και, για τα πρότυπα με διπλασίων ή τριπλός-επιτροπής το μόνωσης γυαλί γυαλιού, για να μειώσουν τη μεταφορά θερμότητας. Θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στον ιστοχώρο EnergyStar του ομοσπονδιακού EPA. Αλλά δεν μπορείτε να σώσετε τόσο πολύ όπως σκέφτεστε, δεδομένου ότι οι πόρτες είναι ένα μικρό μέρος της επιφάνειας ενός σπιτιού και χαρακτηριστικά δεν επιτρέπουν τις σημαντικές ποσότητες του θερμού αέρα στη διαφυγή. Αυτό που είναι περισσότερος, θερμότητα χάνεται γενικά μέσω των διαρροών αέρα γύρω από την πόρτα, όχι μέσω η ίδια της πόρτας.
Εγκατάσταση
Οι πόρτες εισόδων είναι επίσης γνωστές ως συστήματα πορτών επειδή έρχονται προ-κρεμασμένος σε ένα πλαίσιο και προ-τρυπιούνται με τρυπάνι συχνά για ένα εξόγκωμα και deadbolt. Εκτός αν μια πόρτα αντικατάστασης είναι μέρος ενός μεγαλύτερου προγράμματος αναδιαμόρφωσης, μπορείτε να θελήσετε τη νέα πόρτα για να είστε το ίδιο μέγεθος ως το παλαιό. Η επιλογή μιας μεγαλύτερης πόρτας ή η προσθήκη sidelights σημαίνει τη διαμόρφωση πορτών γύρω από μια πόρτα-εργασία που αφήνεται καλύτερα σε έναν ανάδοχο. Τα εγχώρια κέντρα προσφέρουν γενικά την εγκατάσταση ή τις υπηρεσίες παραπομπής. Εκτός αν είστε ειδικευμένος ξυλουργός, μπορείτε επίσης να θελήσετε να μισθώσετε έναν υπέρ για να εγκαταστήσετε τις πόρτες ίδιου μεγέθους.
Κρατηθείτε και το οικογενειακό χρηματοκιβώτιό σας
Παίρνει μια κλειδαριά ποιοτικών πορτών για να αποτρέψει τις διαρρήξεις και τις εγχώριες εισβολές. Πολλοί απατεώνες κλωτσούν στις πόρτες που παίρνουν μέσα. Αλλά εκτός αν η πόρτα σας είναι κοίλη, δεν είναι η ίδια η πόρτα που αφήνει τους διαρρήκτες μέσα. Οι δοκιμές μας με έναν κριό ξύλου έχουν παρουσιάσει λίγη διαφορά στη δύναμη μεταξύ των υλικών πορτών. Όλοι απέτυχαν τελικά επειδή το doorjamb που χωρίζεται κοντά στο πιάτο απεργίας της κλειδαριάς, αν και επίσης διαπιστώσαμε ότι ενισχύω-επάνω στις κλειδαριές και την απεργία τα πιάτα μπορούν πολύ να αυξήσουν μιας πόρτας λάκτισμα-στην αντίσταση.
Μερικοί άλλοι τρόποι να ενισχυθεί μια εξωτερική πόρτα: Χρησιμοποιήστε μια κλειδαριά με ένα 1 ίντσα-μακρύ deadbolt και μια ενισχυμένη απεργία κιβωτίων μετάλλων. Χρησιμοποιήστε 3 ίντσα-μακριές να τοποθετήσει βίδες έτσι κατοικούν στη διαμόρφωση πέρα από jamb πορτών. Και μην αγνοήστε την πόρτα που οδηγεί στο σπίτι σας από το γκαράζ.

 
 

Τύποι πορτών εισόδων

Σημαντικοί κατασκευαστές πορτών όπως Masonite, Peachtree, και η Πέλλα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα των πορτών φιαγμένων από διάφορα υλικά. Εδώ είναι οι τύποι υλικών πορτών για να εξετάσουν.
Φίμπεργκλας
Μια πρακτική επιλογή για τους περισσότερους ανθρώπους. Αυτές οι πόρτες είναι διαθέσιμες με μια ομαλή επιφάνεια ή, πιό χαρακτηριστικά, μια αποτυπωμένη σε ανάγλυφο wood-grain σύσταση. Μια επεξεργασία ακρών σε μερικοί τους κάνει να φανούν περισσότερος όπως το πραγματικό ξύλο.
Πλεονεκτήματα: Οι πόρτες φίμπεργκλας αντιστέκονται στη φθορά λόγω χρήσης καλύτερα από το χάλυβα. Τους μπορούν να χρωματιστούν ή να λεκιάσουν, διατιμώνται συγκρατημένα και ζούλιγμα-ανθεκτικός, και απαιτούν λίγη συντήρηση.
Μειονεκτήματα: Μπορούν να ραγίσουν κάτω από τον αυστηρό αντίκτυπο.
Χάλυβας
Αυτός ο τύπος πόρτας αποτελεί την περίπου μισή αγορά.
Πλεονεκτήματα: Είναι σχετικά ανέξοδοι και μπορούν να προσφέρουν την αντίσταση ασφάλειας και καιρού του πολύ πιό pricier φίμπεργκλας και των ξύλινων πορτών. Οι πόρτες χάλυβα απαιτούν λίγα συντήρηση-εκτός αν τα ζουλίγματα είναι ένα μέρος του εγχώριου σεναρίου σας. Είναι energy-efficient, αν και προσθέτοντας τις επιτροπές γυαλιού κόβουν την αξία μόνωσής τους.
Μειονεκτήματα: Οι πόρτες χάλυβα δεν αντιστάθηκαν στον καιρό καθώς επίσης και το φίμπεργκλας και τις ξύλινες πόρτες στις δοκιμές κατάχρησής μας και το εργαστήριο ισοδύναμο της καταρρακτώδους βροχής, των ισχυρών ανέμων, και μιας δεκαετίας φθοράς λόγω χρήσης. Και ενώ είναι χαρακτηριστικά χαμηλός-συντήρηση, τα ζουλίγματα είναι δύσκολο να καθοριστούν, και οι γρατσουνιές μπορούν να οξυδώσουν εάν δεν είναι χρωματισμένοι αμέσως.
Ξύλο
Παρέχει ότι το υψηλό σημείο φαίνεται ότι άλλα υλικά προσπαθούν να μληθούν.
Πλεονεκτήματα: Οι στερεός-ξύλινες πόρτες ήταν καλύτερες στην αντίσταση της φθοράς λόγω χρήσης στις δοκιμές μας. Είναι επίσης ελάχιστα πιθανό για να βαθουλώσουν, και οι γρατσουνιές είναι εύκολο να επισκευαστούν.
Μειονεκτήματα: Οι ξύλινες πόρτες παραμένουν σχετικά ακριβές. Και απαιτούν την κανονική ζωγραφική ή το λουστράρισμα για να φανούν το καλύτερό τους.

 

 
 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα πορτών εισόδων

Αξία μόνωσης ενεργειακής αποδοτικότητας επιτροπών γυαλιού μεταφοράς θερμότητας μόνωσης αέρα/αργού 1

Οι κατασκευαστές προσφέρουν τις δωδεκάδες των επιλογών για τα σχέδια επιτροπής και γυαλιού, τα σχέδια καγκέλων, sidelights, και τα υπέρθυρα. Πιό επιμελημένο το σχέδιο, η περισσότερο πόρτα θα κοστίσει. Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα πορτών που εξετάζουν κατά το αγορά.
Διευθετήσιμο κατώτατο όριο
Αυτό βοηθά να κρατήσει οποιαδήποτε πόρτα weather-tight με τον καιρό. Διαφορετικά, μπορείτε τελικά να πρέπει να προσθέσετε ένα νέο σκούπισμα στο κατώτατο σημείο στη βροχή και τα σχέδια σφραγίδων έξω.
Γυαλί
Τα ένθετα γυαλιού είναι ελκυστικά, αλλά προσθέτουν στο κόστος. Εάν αγοράζετε μια πόρτα με το γυαλί κοντά doorknob ή με το γυαλί sidelights, εξετάστε μια κλειδαριά νεκρός-μπουλονιών διπλός-κυλίνδρων. Χρειάζεστε ένα κλειδί για να ανοίξετε αυτόν τον τύπο κλειδαριάς εάν είστε εσωτερικό ή εξωτερικό, έτσι ένας διαρρήκτης δεν μπορεί να σπάσει απλά το γυαλί και να φθάσει μέσα για να ανοίξει την πόρτα. Μερικοί δήμοι απαγορεύουν τον διπλός-κύλινδρο κλειδώνουν δεδομένου ότι μπορούν να τον κάνουν για να βγούν σκληρότερα σε επείγουσα περίπτωση ο έλεγχος με το τμήμα του κτιρίου σας, και αφήνει πάντα ένα κλειδί μέσα στην προσιτότητα του βραχίονα της εσωτερικής κλειδαριάς. Τα ένθετα γυαλιού κόβουν επίσης την αξία μόνωσης της πόρτας, αν και το γυαλί διπλασίων ή τριπλός-επιτροπής μειώνει εκείνη την επίδραση.
Ράγες και σκαλιά
Αυτά είναι τα οριζόντια και κάθετα μέρη που ενισχύουν μια ξύλινη πόρτα. Οι στερεός-ξύλινα ράγες και τα σκαλιά μπορούν τελικά να υποκύψουν ή να στρεβλώσουν. Ψάξτε τις ράγες και τα σκαλιά φιαγμένες από τοποθετημένο σε στρώματα ξύλο που καλύπτεται με τον καπλαμά, ο οποίος παρέχει τη μέγιστη αντίσταση στη στρέβλωση.

 
Όνομα προϊόντων

γυαλί συρόμενων πορτών
Εμπορικό σήμα Sysen
Θέση προέλευσης ΣΑΓΚΆΗ
Τύποι προϊόντων όλο το γυαλί τυφλών….
Πάχος   1630mm
Χρώμα   ο ματ Μαύρος άσπρος εξαιρετικά ασήμι καθαρίστε
καθαρό αλουμίνιο φύσης
Μέγεθος Ελάχιστο μέγεθος   Μπορέστε να προσαρμοστείτε σύμφωνα με την απαίτησή σας.
Μέγιστο μέγεθος  
Λεπτομέρειες συσκευασίας 1. Έγγραφο ή πλαστικό Interlay μεταξύ δύο φύλλων
 
2. Πλόιμα ξύλινα κλουβιά
 
3. Ζώνη σιδήρου για τη σταθεροποίηση
Ποιοτικά πρότυπα IGCC IGMA
Σημείωση: Το γυαλί Sysen μπορεί να προσαρμόσει σύμφωνα με τις δεδομένα προδιαγραφές και τα χρώματα από τους πελάτες μας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Αξία μόνωσης ενεργειακής αποδοτικότητας επιτροπών γυαλιού μεταφοράς θερμότητας μόνωσης αέρα/αργού θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.