• Γαλβανισμένο γυαλί πορτών χάλυβα αξιοπρόσεκτο ενθεμένο για την οικοδόμηση του χεριού που σφυρηλατείται
  • Γαλβανισμένο γυαλί πορτών χάλυβα αξιοπρόσεκτο ενθεμένο για την οικοδόμηση του χεριού που σφυρηλατείται
Γαλβανισμένο γυαλί πορτών χάλυβα αξιοπρόσεκτο ενθεμένο για την οικοδόμηση του χεριού που σφυρηλατείται

Γαλβανισμένο γυαλί πορτών χάλυβα αξιοπρόσεκτο ενθεμένο για την οικοδόμηση του χεριού που σφυρηλατείται

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: CHANGSHU ΚΙΝΑ
Μάρκα: SYSEN
Πιστοποίηση: IGCC IGMA

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κόντρα πλακέ συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: μήνας 8000 κομματιού
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Επεξεργασία επιφάνειας: υψηλός που γυαλίζεται Υλικό:: galvanized χάλυβα
Τύπος θύρας: Πόρτα επεξεργασμένου σιδήρου Ικανότητα:: Ανθεκτικός
Εφαρμογές:: παράθυρα, πόρτες, διακοσμήσεις Ανοικτό ύφος: Κούνια
Υλικό αλιείας με δίχτυα οθόνης:: Φίμπεργκλας Επιφανειακό φινίρισμα: Ολοκληρώθηκε
Υψηλό φως:

Πόρτες γυαλιού σιδήρου

,

Πόρτες εισόδων γυαλιού σιδήρου

Περιγραφή προϊόντων

Γαλβανισμένο γυαλί πορτών χάλυβα αξιοπρόσεκτο ενθεμένο για την οικοδόμηση του χεριού που σφυρηλατείται

Πρόσθετο σαφές γυαλί

Το χαμηλό γυαλί σιδήρου κατασκευάζεται με τη χαμηλότερη περιεκτικότητα σε σίδηρο από το τυποποιημένο “σαφές” γυαλί και παράγει μια πολύ σαφέστερη δομή γυαλιού χωρίς την πράσινη απόχρωση ορατή μέσω του γυαλιού.

Η χρήση αυτού του πρόσθετου σαφούς γυαλιού είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στη δομική τοποθέτηση υαλοπινάκων όπου οι παχύτερες ή προδιαγραφές στρωμάτων του γυαλιού απαιτούνται. Εάν χρησιμοποιώντας το τυποποιημένο “σαφές” γυαλί σε αυτές τις παχιές, πολυ βαλμένες σε στρώσεις δομικές εγκαταστάσεις γυαλιού η προκύπτουσα κατασκευή θα είχε μια αξιοπρόσεχτη πράσινη απόχρωση.

Κατά χρησιμοποίηση του χαμηλού γυαλιού σιδήρου την μπορείτε να βάλετε αυτές τις παχιές μονάδες του γυαλιού επάνω για τη χρήση στις δομικές συνελεύσεις γυαλιού σε στρώσεις και να διατηρήσετε τη σαφή φύση του γυαλιού, που δημιουργεί μια σαφή και frameless εγκατάσταση γυαλιού.

Γαλβανισμένο γυαλί πορτών χάλυβα αξιοπρόσεκτο ενθεμένο για την οικοδόμηση του χεριού που σφυρηλατείται 0

Τελειοποιήστε για το δομικό γυαλί

Το επιπλέον σαφές χαμηλό γυαλί σιδήρου βλέπει στο καλύτερό του στην κατασκευή των ακτίνων γυαλιού. Αυτές οι γερές δομικές ενισχυτικές κατασκευές γυαλιού απαιτούνται για να έχουν μια παχιά σύνθεση γυαλιού για να αντισταθούν τα δομικά φορτία που εφαρμόζονται σε τους. Με τη χρησιμοποίηση του χαμηλού γυαλιού σιδήρου οι ακτίνες γυαλιού είναι σαφείς, ουδέτερες και διαφανείς. Το ίδιο πράγμα ισχύει επίσης για τα δομικά πατώματα γυαλιού.

Το χαμηλό γυαλί σιδήρου χρησιμοποιείται ευρέως στα απαριθμημένα κτήρια ή στις ευαίσθητες περιοχές για να μειώσει την οπτική επίδραση που οποιαδήποτε νέα εγκατάσταση γυαλιού μπορεί να έχει στο αρχικές κτήριο και την αρχιτεκτονική.

Επίσης να είναι ενδεδειγμένο να εξεταστεί η χρήση του χαμηλού γυαλιού σιδήρου όπου έχετε τις διαφορές στις προδιαγραφές γυαλιού που χρησιμοποιούνται σε μια πρόσοψη. Όπου οι δομικές και πλαισιωμένες εγκαταστάσεις γυαλιού χρησιμοποιούνται πολύ κοντά τα διαφορετικά πάχη του γυαλιού χρησιμοποιούμενα να οδηγήσουν σε ένα χρώμα διαφορετικό στο γυαλί. Το πρόσθετο σαφές γυαλί μειώνει αυτό το χρώμα στο γυαλί που εξασφαλίζει μια πιό ομοιόμορφη εμφάνιση σε όλη την τοποθέτηση υαλοπινάκων.

 

 

Στοιχείο πόρτα εισόδων σιδήρου
Υλικό επεξεργασμένος σίδηρος
Η επιφάνεια τελειώνει γυαλισμένος, λεκιασμένος
Σχέδιο η προσαρμογή είναι διαθέσιμη
Γυαλί μετριασμένο γυαλί, παγωμένο γυαλί κ.λπ., ενιαία ή διπλή πλευρά
Ανοίγοντας κατεύθυνση αριστερά ή δεξιά, εσωτερικός ή εξωτερικός
Εξαρτήματα ειδική κλειδαριά ασφάλειας, λαβή, σύρτης, θεατής εάν είναι απαραίτητο
Διάσταση το προσαρμοσμένο μέγεθος χαιρετίζεται
Ανοικτό ύφος swing.manual ή έλεγχος μηχανών
Χρώμα χαλκός, χαλκός, αγκίδα, οποιοδήποτε χρώμα για την επιλογή σας
Λήξη πλαισίων επίστρωμα ή χρώμα σκονών
Αντι-οξυδώνοντας τρόπος καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται ή ψευδάργυρου
Εφαρμογή κήπος, σπίτι, σχολείο, εργοστάσιο, επιχείρηση κ.λπ.

 

Γαλβανισμένο γυαλί πορτών χάλυβα αξιοπρόσεκτο ενθεμένο για την οικοδόμηση του χεριού που σφυρηλατείται 1

 

 

Γιατί εγκαταστήστε για μια συνηθισμένη πόρτα εισόδων όταν μπορείτε να έχετε μια πόρτα που κάνει μια δήλωση. Το NOW πορτών σιδήρου ζαλίζει εντελώς και με απλά λόγια οι καλύτερα κατασκευασμένες πόρτες σιδήρου στον κόσμο.

 

Ένα NOW πορτών σιδήρου έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ένα σπίτι υψηλών σημείων απαιτεί. Η επιχείρησή μας προσφέρει μια εκτενή επιλογή των τυποποιημένων πορτών σιδήρου ειδικεμένος στα μεγέθη και τα σχέδια συνήθειας.

 

Το NOW πορτών σιδήρου έχει έναν τρόπο την προσοχή σας και την υπερηφάνεια της ιδιοκτησίας. Οι πόρτες εισόδων σιδήρου μας παρέχουν την ομορφιά, το ύφος, την κομψότητα, και την ασφάλεια όλες σε μια χωρίς την κατοχή μιας παραδοσιακής πόρτας ασφάλειας. Οι πόρτες σιδήρου κορυφαίας ποιότητας μας έχουν τις διπλές αρθρωμένες πλακάκι επιτροπές γυαλιού που σας επιτρέπουν όλα τα οφέλη ασφάλειας που παρέχονται από τα περίκομψα τυλιγμένα σχέδια κάθε φορά που απαντάτε στην πόρτα.

 

Όταν συγκρίνετε το NOW πορτών σιδήρου με άλλες στη βιομηχανία θα δείτε γιατί δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Το NOW πορτών σιδήρου παρέχει μια μόνιμη κομψότητα που συνεχίζει να δανείζει την έκκληση συγκρατήσεων σε κάθε διακριτικό ιδιοκτήτη σπιτιού για να έρθει για πολλά χρόνια.

 

Έχουμε τις εκατοντάδες των διαφορετικών επιλογών για σας να επιλέξετε από, μαζί με τις επιλογές τέρματος όπως Μαύρος και μέσος ή σκοτεινός χαλκός σατέν faux. Όλες οι πόρτες εισόδων σιδήρου έρχονται πλήρης με το 5/8 μετριασμένο διπλό γυαλί, το κατώφλι, και όλα πλακακιών - καιρός - γδύνοντας.

 

Οι πόρτες εισόδων σιδήρου είναι όχι μόνο για τα σπίτια, αλλά και κάνουν τις μεγάλες μεγάλες καταχωρήσεις για τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Γαλβανισμένο γυαλί πορτών χάλυβα αξιοπρόσεκτο ενθεμένο για την οικοδόμηση του χεριού που σφυρηλατείται θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.