• διαθλασμένη ελαφριά διαφανής λεκιασμένη ενεργειακή αποδοτικότητα ελέγχου θερμοκρασίας επιτροπών παραθύρων γυαλιού
  • διαθλασμένη ελαφριά διαφανής λεκιασμένη ενεργειακή αποδοτικότητα ελέγχου θερμοκρασίας επιτροπών παραθύρων γυαλιού
διαθλασμένη ελαφριά διαφανής λεκιασμένη ενεργειακή αποδοτικότητα ελέγχου θερμοκρασίας επιτροπών παραθύρων γυαλιού

διαθλασμένη ελαφριά διαφανής λεκιασμένη ενεργειακή αποδοτικότητα ελέγχου θερμοκρασίας επιτροπών παραθύρων γυαλιού

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: CHANGSHU ΚΙΝΑ
Μάρκα: SYSEN
Πιστοποίηση: IGCC IGMA
Αριθμό μοντέλου: S010

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κόντρα πλακέ συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: μήνας 8000 κομματιού
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Πληρωμής: TT LC Λιμένα φόρτωσης: Σαγκάη
Εγγύηση: 10 έτη εγγύησης Ηλεκτρολυτική: χρώμιο, μαύρο χρώμιο, νικέλιο σατέν
εφαρμογή: κτίριο Πιστοποίηση: IGCC IGMA
Υψηλό φως:

Επιτροπές παραθύρων γυαλιού τέχνης

,

ξύλινο γυαλί πορτών

Περιγραφή προϊόντων

διαθλασμένη ελαφριά διαφανής λεκιασμένη ενεργειακή αποδοτικότητα ελέγχου θερμοκρασίας επιτροπών παραθύρων γυαλιού

 

Διαθλασμένη ελαφριά διαφανής λεκιασμένη ενεργειακή αποδοτικότητα ελέγχου θερμοκρασίας επιτροπών παραθύρων γυαλιού

 

Παραδοσιακό λεκιασμένο, μολυβδούχο, χαραγμένο και λοξευμένο γυαλί. Αρχικά σχέδια για κάθε συγκεκριμένο γούστο πελατών. Τίποτα μπορεί να συρθεί και να γίνει στο γυαλί. Μπορούμε να συνδυάσουμε τις ιδέες σας, λαμβάνοντας υπόψη το εγχώριο ύφος και το décor σας. Κλασικό, σύγχρονο και αφηρημένο, το χαρτοφυλάκιο σχεδίων μας θα σας δώσει σίγουρα τις ιδέες και θα σας εκπαιδεύσει στις πολλές διαφορετικές δυνατότητες. Συνεργαζόμαστε με τους σχεδιαστές και τους αρχιτέκτονες και μαζί μπορούμε να φέρουμε το πρόγραμμά σας από το σχέδιο στην εγκατάσταση.

Η πλειοψηφία των επιτροπών σχεδιάζεται κοντά παραδίδει την άνεση του σπιτιού σας. Θα σας δώσουμε μια ακριβή τιμή επάνω στην πρώτη έξω επίσκεψη, συμπεριλαμβανομένης της συζήτησης όλων των δυνατοτήτων εγκαταστάσεων. Όλα τα σχέδια είναι εγκεκριμένη μικρή κλίμακα και έπειτα το γυαλί επιλέγεται για να επαινέσει και να ικανοποιήσει όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Εάν μπορείτε να δείτε το σύνολο σχεδίων - κλίμακα πριν από τη συνέλευση για να δείτε πώς το κομμάτι σας θα κοιτάξει. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε έρευνα που απαιτείται για να σχεδιάσει το πρόγραμμα ή τις εργασίες σας μεγαλύτερης φύσης, μπορούμε να απαιτήσουμε μια αμοιβή σχεδίου που απευθύνεται στο γενικό κόστος σας. Όταν το μικρής κλίμακας σχέδιο εγκρίνεται απαιτούμε μια κατάθεση 50%. Η ισορροπία είναι οφειλόμενη επάνω στην ολοκλήρωση και ή την εγκατάσταση.


διαθλασμένη ελαφριά διαφανής λεκιασμένη ενεργειακή αποδοτικότητα ελέγχου θερμοκρασίας επιτροπών παραθύρων γυαλιού 0διαθλασμένη ελαφριά διαφανής λεκιασμένη ενεργειακή αποδοτικότητα ελέγχου θερμοκρασίας επιτροπών παραθύρων γυαλιού 1

Χέρι Beveling
Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσιών. Λοξεύουμε το γυαλί ή τον καθρέφτη, σαφής ή χρωματισμένος, ομαλός ή κατασκευασμένος, παχύς ή λεπτός. Μπορούμε να κάνουμε σχεδόν οποιαδήποτε μέγεθος ή μορφή της λοξότμησης. Η μηχανή (κατ' ευθείαν) και το χέρι (που κάμπτεται) λοξεύουν από ¼» σε 1-1/2» ευρέως. Μπορούμε να λοξεύσουμε κάτω σε 1-1/2» Χ 1-1/2» από τη μηχανή, και ο ταλαντούχος εδρεύων beveling κύριός μας έχει ξαναδιπλώσει τα κομμάτια με τόσο λίγα ευρεία λοξότμηση όπως a1/8». Τίποτα δεν συγκρίνει με την ομορφιά του διαθλασμένου φωτός, που δημιουργεί ένα ουράνιο τόξο των χρωμάτων ως ελαφριές αλλαγές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Θεωρήστε τις λοξοτμήσεις σε οποιοδήποτε νέο πρόγραμμα, δεν θα απογοητευθείτε.

Α. διακοσμητική επιτροπή γυαλιού για την πόρτα.
Β. Caming διαθέσιμο:

Πόρτα και εγκατάσταση παραθύρων

Είμαστε πλήρως χορηγημένοι άδεια, συνδεμένοι και ασφαλισμένοι για την προστασία σας. Μπορούμε να διατάξουμε και να εγκαταστήσουμε οποιοδήποτε νέο παράθυρο και να κρεμάσουμε οποιοδήποτε σύστημα πορτών μαζί με τη διακοσμητική διαταγή γυαλιού σας. Από την αρχή έως το τέλος μπορούμε να το χειριστούμε όλα για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμά σας τρέχει ομαλά. Έχουμε τις πολλαπλές πηγές για τις επί παραγγελία πόρτες, παράθυρα και ζώνες, μαζί με οποιοδήποτε πόρτα αποθεμάτων ή βινυλίου παράθυρο αντικατάστασης διαθέσιμη. Εάν έχετε επιθυμήσει να φέρετε περισσότερο φως σε μια περιοχή, ένα νέο παράθυρο με μια όμορφη μολυβδούχο επιτροπή γυαλιού δεν είναι πάρα πολύ που ρωτά! Όταν δομικά πιθανή, οποιαδήποτε στερεά υπάρχουσα πόρτα μπορεί να αποκόψει και ένα νέο διακοσμητικό γυαλί μπορεί να παρεμβληθεί. Η αναδιαμόρφωση της υπάρχουσας πόρτας σας μπορεί να είναι ένα μέρος του κόστους μιας νέας εισόδου, και μπορείτε να ρίξετε μια ολοκαίνουργια ματιά.

διαθλασμένη ελαφριά διαφανής λεκιασμένη ενεργειακή αποδοτικότητα ελέγχου θερμοκρασίας επιτροπών παραθύρων γυαλιού 2

Χρώμα Μπορέστε να προσαρμοστείτε
Γυαλί Ενιαίο γυαλί
Διπλή τοποθέτηση υαλοπινάκων
Τριπλό γυαλί
Μονώνοντας γυαλί
Τοποθετημένο σε στρώματα γυαλί
Χρώμα γυαλιού: Βαμμένο γυαλί Μπλε γυαλί Γκρίζο γυαλί Σκοτεινό γυαλί Γυαλί χαμηλός-ε Παγωμένο γυαλί
Υλικό Τυποποιημένο υλικό της Ιαπωνίας
Απόδοση πορτών

U-αξία (διαφέρετε από τους τύπους γυαλιού): 2.6-6.2 τετρ.μέτρα·K/W
Συμπίεση νερού: 350 PA
Χωρητικότητα φορτίων αέρα: 4500 PA
Μείωση θορύβου ≤ 39 DB

 Μονωμένες μονάδες
Είμαστε μια από τις λίγες επιχειρήσεις που μονώνουν τις μολυβδούχες επιτροπές γυαλιού μας. Σαν καλλιτέχνες γυαλιού, θέλουμε το διακοσμητικό γυαλί για να είμαστε όσο το δυνατόν ομορφότερο για την εξέταση. Υπάρχουν χρόνοι της ημέρας όταν θα παρουσιάσει μια μονωμένη μονάδα ένα έντονο φως πέρα από το πρόσωπο του γυαλιού. Εντούτοις, υπάρχουν πολλά pluses σε μια μονωμένη μονάδα. Ασφάλεια στις περιοχές ισχυρού ανέμου, ευκολία καθαρισμού γυαλιού, ειδικά στην παραλία ή δύσκολο να επιτευχθεί τα παράθυρα και την προστασία του γυαλισμένων ψευδάργυρου και του ορείχαλκου από την οξείδωση. Μονώνουμε τις πόρτες δωματίων κρασιού και τα παράθυρα για να σιγουρευτούν εσείς χρειάζονται τη ενεργειακή αποδοτικότητα για τον έλεγχο θερμοκρασίας. Θα είμαστε ευτυχείς να σας εκπαιδεύσουμε σε όλου του υπέρ και con της μόνωσης του διακοσμητικού γυαλιού σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd διαθλασμένη ελαφριά διαφανής λεκιασμένη ενεργειακή αποδοτικότητα ελέγχου θερμοκρασίας επιτροπών παραθύρων γυαλιού θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.